Sistemi 20 gün önce topladım. Normalde hiçbir problem yok gibiydi fakat mavi ekran hataları yüzünden RAM testi yaptım. temiz çıkmasına rağmen sorunlu olduğunu öğrendim, Recep Bey sayesinde.
RAM'leri garanti ile değiştirdim, şu an aklıma takılan bir iki olay var. bunların sistemsel mi yoksa yazılımsal mı ya da gayet normal olup olmadığı konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Battlefield 1 de Multiplayer oynarken belli belirsiz droplar yaşıyorum çok kısa süreli fakat nedenini bilemiyorum bunun nedeni ne olabilir.
Buna benzer şekilde Rocket League'de de Online maçta ilk başlama vuruşunu yaparken bir donma takılma yaşıyorum fakat hemen geçiyor.
Aşağıdaki testler Battlefield 1 içindir. (2 Map oynanmıştır. )
Sistemim;
Gigabyte B450M S2H
R5 3600 (CPB kapalı)
RX 5700
16 GB 3000 MHz (2x8)
AOC C24g1
CM MB520
RAM'leri garanti ile değiştirdim, şu an aklıma takılan bir iki olay var. bunların sistemsel mi yoksa yazılımsal mı ya da gayet normal olup olmadığı konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Battlefield 1 de Multiplayer oynarken belli belirsiz droplar yaşıyorum çok kısa süreli fakat nedenini bilemiyorum bunun nedeni ne olabilir.
Buna benzer şekilde Rocket League'de de Online maçta ilk başlama vuruşunu yaparken bir donma takılma yaşıyorum fakat hemen geçiyor.
Aşağıdaki testler Battlefield 1 içindir. (2 Map oynanmıştır. )
Sistemim;
Gigabyte B450M S2H
R5 3600 (CPB kapalı)
RX 5700
16 GB 3000 MHz (2x8)
AOC C24g1
CM MB520
Son düzenleyen: Moderatör: