Sistemde yer alan parçaları Vatan Bilgisayardaki KDV indirimlerine saklıyorum bu şekilde daha ucuza toplayacağımı düşünüyorum, yani en azından öyle sanıyorum.Hem şu anda toplam fiyatın yüksek olması sizi şaşırtmasın çünkü dolar 7 sınırını aştı.İndirimleri beklemekten başka şansımız yok.😞
O indirimleri biraz zor görürüz dolar bu kadar yüksekken Vatan Bilgisayar'ın öyle bir indirim yapıcağını hiç sanmıyorum ve benim tahminime göre bu doların yüksekliği en az 1 sene kadar bu şekilde devam edecek gibi duruyor.

Aynı paraya RX 5700 XT koydum:

Bu fotoğrafı çok uzun zamandır kullanıyorum ve oyunu oynamayı bırakalı çok uzun zaman oldu.

Hımm demek öyle, bende bırakalı yaklaşık 1 sene oldu ve sistemi toplayınca tekrar başlayacağım gibi gözüküyor. Özlettiriyor kendini.

Sharkoon TG5 Blue Temperli Cam Pencereli 4x Mavi Led Fanlı 2xUSB 3.0 ATX Oyuncu Kasası

Sizce bağlantısını paylaştığım kasayı mı almalıyım yoksa MB520 daha mı mantıklı.
Aynı paraya RX 5700 XT koydum:

Teşekkürler

MB520 daha iyi ama benim önerim MB511 almanız yönünde olacaktır.

Sharkoon TG5 Blue Temperli Cam Pencereli 4x Mavi Led Fanlı 2xUSB 3.0 ATX Oyuncu Kasası

Sizce bağlantısını paylaştığım kasayı mı almalıyım yoksa MB520 daha mı mantıklı.
İkisi de mantıklı değil. Sharkoon tarafında Night Shark, CM tarafında TD500 çok daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı