Peki, MSI Radeon RX 5600 XT'nin 2K oyunculuk için yeterli olacağını düşünüyor musunuz?
Dostum biraz geç yazıyorum kusura bakma. 2k için hayır yeterli değil ama 5700 de yeterli değil. Zaten bios güncellemesi ile iki kart şuan neredeyse aynı. 2k için sistem topluyorsun kesinlikle 5700xt. 2k freesync bi monitorle yüksek grafiklere sabit 144 fps bütün oyunları çok rahat oynarsın. Bütçe zorluyorsa biraz daha bekle veya indirim denk getir ama mutlaka 5700xt al. birde psu dan kisabilirsin biraz kisabilirsin ben 3600x 5700xt 650w psu ile kullanıyorum yetiyor sisteme çok rahat. Sen de psu bütçenin yarı fiyatına 650 w bi psu alırsın.

Dostum biraz geç yazıyorum kusura bakma. 2K için hayır yeterli değil ama 5700'de yeterli değil. Zaten BIOS güncellemesi ile iki kart şu an neredeyse aynı. 2K için sistem topluyorsun kesinlikle 5700XT. 2K FreeSync bir monitorle yüksek grafiklere sabit 144 FPS bütün oyunları çok rahat oynarsın. Bütçe zorluyorsa biraz daha bekle veya indirim denk getir ama mutlaka 5700XT al. Bir de PSU'dan kisabilirsin biraz kisabilirsin ben 3600X 5700XT 650W PSU ile kullanıyorum yetiyor sisteme çok rahat. Sen de PSU bütçenin yarı fiyatına 650W bir PSU alırsın.

Önemli değil, evet 2K sistem olmasını istiyorum o yüzden 5700XT'de kararlıyım. Güç Kaynağı kısmına gelirsek en az 750W olmasını istiyorum çünkü ben bu sistemi uzun süre kullanacağım ve zamanı gelince yükselteceğim. Güç konusunda bir sıkıntı olmasını istemiyorum. İleri de en az 32 GB RAM ve sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum.Hem iş için hem oyun için kullanacağım.
Dostum biraz geç yazıyorum kusura bakma. 2k için hayır yeterli değil ama 5700 de yeterli değil. Zaten bios güncellemesi ile iki kart şuan neredeyse aynı. 2k için sistem topluyorsun kesinlikle 5700xt. 2k freesync bi monitorle yüksek grafiklere sabit 144 fps bütün oyunları çok rahat oynarsın. Bütçe zorluyorsa biraz daha bekle veya indirim denk getir ama mutlaka 5700xt al. birde psu dan kisabilirsin biraz kisabilirsin ben 3600x 5700xt 650w psu ile kullanıyorum yetiyor sisteme çok rahat. Sen de psu bütçenin yarı fiyatına 650 w bi psu alırsın.
Monitör olarak bunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı