B baybaşkan12 Kilopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Bazen bilgisayarı açarken kasa çalışıyor gözüküyor ama ekran, mouse ve klavye tepki vermiyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci: Ryzen 5 3600. Ekran kartı: ASUS TUF RX 5700. Anakart: ASUS TUF B-450 Plus Gaming. Güç: Corsair vs650. RAM: Team t-Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
Bazen bilgisayarı açarken kasa çalışıyor gözüküyor ama ekran, mouse ve klavye tepki vermiyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci: Ryzen 5 3600. Ekran kartı: ASUS TUF RX 5700. Anakart: ASUS TUF B-450 Plus Gaming. Güç: Corsair vs650. RAM: Team t-Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 14 Kasım 2020 #2 RAM'lar tam yerine oturmamış olabilir, işlemci güç beslemesi takılmamış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS B baybaşkan12 Kilopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #3 Bilgisayarı 1 yıldır kullanıyorum bazen açarken bu sorun oluyor. Arkadaşlar RAM'lerin slotlarını 1 ve 3'e aldım 5 gündür sıkıntı yapmıyor sanırım çözümü buydu başkasına olan varsa RAM slotlarının yerlerini değiştirsin belki düzelir. Son düzenleme: 20 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Bilgisayarı 1 yıldır kullanıyorum bazen açarken bu sorun oluyor. Arkadaşlar RAM'lerin slotlarını 1 ve 3'e aldım 5 gündür sıkıntı yapmıyor sanırım çözümü buydu başkasına olan varsa RAM slotlarının yerlerini değiştirsin belki düzelir.