2K da darboğaz olmaz çünkü yük ekran kartına biniyor çoğunlukla. Zaten o kartla 2K mantıklıdır.Siz 1080p de darboğaz yaşadınız mı hiç veya yaşıyormusunuz?
2K da darboğaz olmaz çünkü yük ekran kartına biniyor çoğunlukla. Zaten o kartla 2K mantıklıdır.Siz 1080p de darboğaz yaşadınız mı hiç veya yaşıyormusunuz?
1080P'de her oyunda kartın kendini tam performans kullanamaması normal. Zaten 5700XT 2K ve üstü çözünürlük için daha uygun şuanki günümüz şartlarında. Hangi oyunda darboğaz yaptığını düşünüyorsunuz? O anki oyun içi CPU, GPU kullanım değerlerini paylaşırsanız darboğaz var mı, yok mu anlarız.1080pde 3600 işlemciyle kullanıyorum darboğaz oluyor 2k da darboğaz olmuyor
Bence gayet uygun. Türkiye pazarında R5 3600'ün en ucuz 1300TL, Nitro+ 5700XT'nin 3500TL olduğunu varsayarsak bence bekletmeden alın o fiyata.Amazondan 3200 MHz Ram, Nitro+ 5700 xt ekran kartı r5 3600 işlemci ve 1 TB SSD 5000 TL ye geliyor Şuanki kur ile almak mantıklı mı?
Darboğaz yapar diyenler bir halt bilmiyor kardeşim 1080p ultrada oynayacaksın muhtemelen o kart ile kesinlikle darboğaz yapmaz, ben 2600 ile 5700xt kullanan gördüm onda bile darboğaz minumumdu.Arkadaşlar merhaba, 2K monitör alamadım maalesef, 1080P aldım. Sonuç olarak Rryzen 5 3600 ve RX 5700 XT Nitro+ 1080P'de darboğaz olur mu? İleride elimdeki monitörü satıp 2K bir monitör alırım.
2600x var bende 2K kullanıyorum bir problem yok.Darboğaz yapar diyenler bir halt bilmiyor kardeşim 1080p ultrada oynayacaksın muhtemelen o kart ile kesinlikle darboğaz yapmaz, ben 2600 ile 5700xt kullanan gördüm onda bile darboğaz minumumdu.
Garanti durumu kafamı kurcalıyor alıyorum o zaman hayırlısı ileBence gayet uygun. Türkiye pazarında R5 3600'ün en ucuz 1300TL, Nitro+ 5700XT'nin 3500TL olduğunu varsayarsak bence bekletmeden alın o fiyata.
Yorumumu belirtilen donanımların test videolarını izledikten sonra yaptım. Siz de izlerseniz çoğu oyunda darboğaz olmadığını görürsünüz.Darboğaz yapacaktır 2K olursa darboğaz olmaz.
Teşekkürler hocam bilgi için beni bir süre idare etsin başka birşey istemiyorum, zaten daha sonra 2k monitör alırım. Bu arada forumda yaptığım araştırmaya göre r7 2700x, r5 3600 den daha düşük oyun performansına sahip bir işlemciymiş. Genelde render yapanların tercih etmesi gereken bir işlemciymiş. O yüzden R5 3600 ü tercih edeceğim. Bir sorum olacak Amazonda Powercolor Red Devil 5700 xt ekran kartı var. Bu kart Sapphire rx 5700 xt nitro+ dan daha mı iyidir? Yada kalite olarak nasıl bir markadır? Fiyat olarak uygun geldi ondan sordum.Yorumumu belirtilen donanımların test videolarını izledikten sonra yaptım. Siz de izlerseniz çoğu oyunda darboğaz olmadığını görürsünüz.
@Pekmez Darboğaz konusunda endişeniz varsa ve hep 1080P oynarım derseniz benzer fiyatlarda R7 2700X alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.