R5 3600 voltaj düşürülmeli mi?

Core performance Boost' kapatsam ne kadar bir düşüş olur ?
Kesinlikle kapat Core Performans Boost'u.
Kendin Ryzen Master'dan ayar yap kesinlikle daha stabil oluyor.İstersen kendi ayarlarımı atabilirim. 4.1GHZ'de stok fanla kullanıyorum.

Kesinlikle kapat Core Performans Boost'u.
Kendin Ryzen Master'dan ayar yap kesinlikle daha stabil oluyor. İstersen kendi ayarlarımı atabilirim. 4.1GHz'de stok fanla kullanıyorum.

Az önce bir konu okudum 4.1 ve 4.2'ye sabitleme in zararlı olduğunu yazıyorlar ve bunu soyleyen AMD'de sanırım yüksek bir rutbede çalışıyor.

Onun dışında size sorum 3.6GHz ile 3.8GHz arasında ne kadar fark olur?

Son olarak CPB'yi kapatmak zararlı değil degilmi ve benim düşüncem 5 FPS için riske atmaya degmez sanırım CPB'yi kapaticam

Az önce bir konu okudum 4.1 ve 4.2'ye sabitleme in zararlı olduğunu yazıyorlar ve bunu soyleyen AMD'de sanırım yüksek bir rutbede çalışıyor
Onun dışında size sorum 3.6GHz ile 3.8GHz arasında ne kadar fark olur?
Diğer sorum sizin gibi Ryzen Master'dan 3.8 GHz' işlemciyi sabitlesem CPB'yi kapatmam gerekir mi BIOS'tan?
3.8'e sabitlersen sorun olmaz. Voltaj vermene bile gerek yok. CBP'yi kapatmak sana kalmış.
Bu arada o okuduğun yazıyı bende okudum lakin bunun AMD'nin biraz gereksiz voltaj yükselme sorununu "dinamik voltaj" adı altında örtbas ettiğini düşünüyorum.Zira ben 4.1GHZ'e sabitlediğimde gözle görülür bir performans artışı elde ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı