R5 3600 yükte 95 derece

İşlemci boştayken 50'lerde. PUBG girdiğimde 95'lerde geziyor ve bu durumda bir sıkıntığı olduğunu düşünüyorum.(bunlar CPB açıkken) Core performans Boost'u kapatmak istemiyorum. Neden daha düşük bir seviyede kullanayım güzelim işlemciyi?
Bunun çözümünü ben bulamadım biliyorsanız yazın ya da soğutucu önerir misiniz? 400-500 TL civarında kule tipi veya sıvı fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci boştayken 50'lerde. PUBG girdiğimde 95'lerde geziyor ve bu durumda bir sıkıntığı olduğunu düşünüyorum.(bunlar CPB açıkken) Core performans Boost'u kapatmak istemiyorum. Neden daha düşük bir seviyede kullanayım güzelim işlemciyi?
Bunun çözümünü ben bulamadım biliyorsanız yazın ya da soğutucu önerir misiniz? 400-500 TL civarında kule tipi veya sıvı fark etmez.
Oyuna girdiğiniz anda 95 derece mi oluyor ?

Öncelikle;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra ya macununda, ya soğutucu montajında bir sorun var.

Buda soğutucu tavsiyesi.

evet ?
Öncelikle;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra ya macununda, ya soğutucu montajında bir sorun var.

Buda soğutucu tavsiyesi.

voltaj düşürme işleriyle uğraşmayı pek istemiyorum işlemciye bir şey olabilir diye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı