R5 3600'e overclock nasıl yapılır?

Direk attirmadi.

Dogru yeri attim degil mi?

Galiba yeni surum kurmusum. Arayuz biraz farkli sorun olur mu? @FehmiDogru.js

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-25 143928.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-25 143928.png
    111,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Direk attirmadi.

Dogru yeri attim degil mi?

Galiba yeni surum kurmusum. Arayuz biraz farkli sorun olur mu? @FehmiDogru.js
Yok yok sorun olmaz, ben de bu arayüzle kullanıyorum :)
Öncelikle core clock değerini 1300 yapmayı deneyelim bakalım. Ayrıca FurMark yüklü değilse yükle, stabilizasyon testi önemli.

Yok yok sorun olmaz, ben de bu arayüzle kullanıyorum :)
Öncelikle Core clock değerini 1300 yapmayı deneyelim bakalım. Ayrıca FurMark yüklü değilse yükle, stabilizasyon testi önemli.

FurMark yuklu degil. Yuklerim. Icinden hangi testi yapmam lazim? Degeri degistirmeden once test yapayim mi?

Furmark 1 mi 2 mi hocam?

FurMark yuklu degil. Yuklerim. Icinden hangi testi yapmam lazim? Degeri degistirmeden once test yapayim mi?
Olur, yükle. Furmark 1 indir istersen, 2 pek içime sinmiyor benim. Yükleyip birkaç dakika test et.

GPU stress test dedim ve burada 5dk falan bekledim.

Simdi Core'yi arttirayim mi?

@FehmiDogru.js

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-25 153325.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-25 153325.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 13
GPU stress test dedim ve burada 5dk falan bekledim.

Simdi Core'yi arttirayim mi?

@FehmiDogru.js
Hocam ekran kartınızın ısı seviyesi çok yüksek, 86 derece. Termal macun bakımlarını yaptın mı? Sıcaklıklar bu civardayken OC yapmamak da bir seçenek :)

Hocam ekran kartınızın ısı seviyesi çok yüksek, 86 derece. Termal macun bakımlarını yaptın mı? Sıcaklıklar bu civardayken OC yapmamak da bir seçenek :)
Yapmadim😁.
Birde hocam sizin bildirimlerinizde sorun mu var? Acaba dusmuyor mu? Ya da denk mi geliyor. Etiket atinca goruyorsunuz normal yazinca gormuyorsunuz. Bir ara bende de mesaj dusmuyordu.

Yapmadim😁.
Birde hocam sizin bildirimlerinizde sorun mu var? Acaba dusmuyor mu? Ya da denk mi geliyor. Etiket atinca goruyorsunuz normal yazinca gormuyorsunuz. Bir ara bende de mesaj dusmuyordu.
Hocam tam onu diyecektim ben ayarlardan kapattım çok bildirim geliyor diye, etiketlemediğiniz veya mesajı yanıtlamadığınız sürece bildirim düşmüyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı