R5 3600X Boşta 50-65 Derece

O zaman kullandığınız fan tam oturmamış olabilir mi?
tam oturduğundan eminim, iyice sıktım çünkü. 50 kuruş gibi yuvarlak olduğu için mi acaba soğutmuyor ben bundan şüpheleniyorum
Hocam termal macununuzu ara sıra yenileyin, güç kaynağını, fanları filan temizleyin ve stok soğutucusu önerilir arkadaşların da dediği gibi. Ekstradan soğutucu falan alın olmadı.
hocam tam okumadınız yazımı sanırım, sistemi daha 3-4 saat oldu toplayalı.

Tam oturduğundan eminim, iyice sıktım çünkü. 50 kuruş gibi yuvarlak olduğu için mi acaba soğutmuyor ben bundan şüpheleniyorum

Hem daha küçük hem de işlemciye temas eden bakır küçük. Daha neyini anlamıyorsunuz? Stok soğutucusu bile daha iyi. Almışken en kötü kule tipi almalıydınız.

tam oturduğundan eminim, iyice sıktım çünkü. 50 kuruş gibi yuvarlak olduğu için mi acaba soğutmuyor ben bundan şüpheleniyorum

hocam tam okumadınız yazımı sanırım, sistemi daha 3-4 saat oldu toplayalı.
İade edebiliyorsanız iade edin o soğutucuyu daha iyisini alın ya da stok olanını kullanın.

Ondan olduğundan zannetmiyorum ancak aklımda bir düşünce var. Fanın linkini atar mısınız?
Bence arkadaş RGB'ye aldanıp almış gibime geliyor bunu. :D
aslında rgb ile işim pek olmaz, ama ramler kasa argb olunca buda olsun daha ıyı soğutuyor dıyerek aldım.

En başından beri benim mantığım yuvarlak bakırı almadıda, YouTube'da inceleme kanallarında daha iyi soğuttuğu için aldım.
Stok soğutucu daha çok temas yüzeyine sahip. Ortasındaki termal macun.

1605817857559.png

1605817764207.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı