Code25 Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diplomalı İşsiz 19 Kasım 2020 #41 1 maçlık cs go 60 derece işlemci Dosya Ekleri 2.jpg 167,1 KB · Görüntüleme: 40
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #42 Code25 dedi: 1 Maçlık CS:GO 60 derece işlemci Genişletmek için tıkla... CPU Z ile stres testi yap. O zaman gerçek ısıyı öğrenebiliriz.
Code25 dedi: 1 Maçlık CS:GO 60 derece işlemci Genişletmek için tıkla... CPU Z ile stres testi yap. O zaman gerçek ısıyı öğrenebiliriz.
W WolfieMS Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #43 Geçici bir çözüm olarak Core Performance Boost (CPB) özelliğini kapatabilirsiniz.
Code25 Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diplomalı İşsiz 20 Kasım 2020 #44 Evet arkadaşlar demek ki neymiş, herşeyin stok olanı makbulmüş stok fanı taktım. Çok şükür çözdüm. Boşta maksimum 39 oluyor. Code25 dedi: Evet arkadaşlar demek ki neymiş, herşeyin stok olanı makbulmüş stok fanı taktım. Çok şükür çözdüm. Boşta maksimum 39 oluyor. Genişletmek için tıkla... Buda AIDATA64 programından Dosya Ekleri Adsız.png 234,9 KB · Görüntüleme: 43 new.png 612,8 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 20 Kasım 2020
Evet arkadaşlar demek ki neymiş, herşeyin stok olanı makbulmüş stok fanı taktım. Çok şükür çözdüm. Boşta maksimum 39 oluyor. Code25 dedi: Evet arkadaşlar demek ki neymiş, herşeyin stok olanı makbulmüş stok fanı taktım. Çok şükür çözdüm. Boşta maksimum 39 oluyor. Genişletmek için tıkla... Buda AIDATA64 programından
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #45 Code25 dedi: Evet arkadaşlar demek ki neymiş, her şeyin stok olanı makbulmüş stok fanı taktım. Çok şükür çözdüm. Boşta maksimum 39 oluyor. Bu da AIDATA64 programından Genişletmek için tıkla... Stok olanı makbul demeyelim de yanlış seçim yapmamak daha iyi. O fiyata şu an işlemcin 30 derece de olacak soğutucu alırdın.
Code25 dedi: Evet arkadaşlar demek ki neymiş, her şeyin stok olanı makbulmüş stok fanı taktım. Çok şükür çözdüm. Boşta maksimum 39 oluyor. Bu da AIDATA64 programından Genişletmek için tıkla... Stok olanı makbul demeyelim de yanlış seçim yapmamak daha iyi. O fiyata şu an işlemcin 30 derece de olacak soğutucu alırdın.
Code25 Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diplomalı İşsiz 20 Kasım 2020 #46 SeastoreKing dedi: Stok olanı makbul demeyelim de yanlış seçim yapmamak daha iyi. O fiyata şu an işlemcin 30 derece de olacak soğutucu alırdın. Genişletmek için tıkla... Marka model ?
SeastoreKing dedi: Stok olanı makbul demeyelim de yanlış seçim yapmamak daha iyi. O fiyata şu an işlemcin 30 derece de olacak soğutucu alırdın. Genişletmek için tıkla... Marka model ?
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #47 Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Bunun iki fanlı modelini arkadaşım kullanıyor. İşlemcisi buz gibi çalışıyor.
Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Bunun iki fanlı modelini arkadaşım kullanıyor. İşlemcisi buz gibi çalışıyor.
Code25 Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diplomalı İşsiz 20 Kasım 2020 #48 SeastoreKing dedi: Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Bunun iki fanlı modelini arkadaşım kullanıyor. İşlemcisi buz gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma alırım ilerleyen zamanlar da, en mantıklısı baştan almaktı da işte, dolar sağolsun.
SeastoreKing dedi: Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman X6 RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Bunun iki fanlı modelini arkadaşım kullanıyor. İşlemcisi buz gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma alırım ilerleyen zamanlar da, en mantıklısı baştan almaktı da işte, dolar sağolsun.