R5 3600X GTX 1650 D6 sistem toplama

Bütçe
7500

felix.voir

Picopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Müzik prodüktörü
3900X nerede? 3600X olacaktı herhalde.

Böyle bir bütçe ile 1650 toplamak aşırı mantıksız. 2060 bile alınabilir.

Amacınız render falan mı? Değilse sistem olmamış. Anakart çok uçuk, işlemci çok uçuk, ekran kartı çok düşük.
Nasıl bi revize yapmamı önerirsiniz

Anakartı düşürsen de fiyat bakımından pek bir fark yaratmayacağını düşünüyorum o yüzden işlemciyi düşürmen en mantıklısı gibi duruyor.

Monitörü de ekleyince sistem 10K oluyor zannedersem @felix.voir in üst limitini fazlasıyla aşıyor.

Monitörüm dahil olduğunu belirtmemiş topladığı sistemde de monitör kullanmamış yani monitörsüz bir sistem toplamamızı istiyor.
ASUS Monitor sistem listesinde mevcut bu gönderdiğiniz 3000Mhz 6 çekirdek 2.6 Ghz lik sistem bence ryzen 5 sistemden çok daha geride kalır diyo düşünüyorum

ASUS Monitor sistem listesinde mevcut bu gönderdiğiniz 3000Mhz 6 çekirdek 2.6 Ghz lik sistem bence ryzen 5 sistemden çok daha geride kalır diyo düşünüyorum.
Baştan toplayacağız o halde. 😕

Okuyun isterseniz:

Carbide 5A | Game Garaj İşlemciyi Ryzen 5 3500X yaparsan ve RAM'i Crucial 2x8 GB yaparsan ve LG'nin 23.5 inch monitörünü seçersen fiyat 7.395 TL bence gayet uygun ve yeterli bir sistem.

Carbide 5A | Game Garaj İşlemciyi Ryzen 5 3500X yaparsan ve RAM'i Crucial 2x8 GB yaparsan ve LG'nin 23.5 inch monitörünü seçersen fiyat 7.395 TL bence gayet uygun ve yeterli bir sistem.

Hatta şu an GameGaraj'da kampanya var CAR300 kodu ile 300 TL indirim var bu da 300TL ile daha iyi yükseltmeler yapabilirsiniz demek.

Son düzenleme:
8766 TL tutuyor. Konu sahibinin bütçesi ne?
Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D30 Ram (AX4U300038G16A-SR30) | Teknobiyotik 2 tane

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı