Çözüldü R5 3600X ile kullanmak için RTX 3060 12 GB alınır mı?

• Konuyu başlatan Winhor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 265
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Winhor

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 12 GB alınır mı? Ryzen 5 3600X işlemcim var RX 580 4 GB ekran kartı var üstünde. Biraz baktım internette darboğaz olmaması için biraz da yükseltmek için en uygun en iyi MSI RTX Ventus modelini buldum. Aynı fiyatlara alınabilecek başka iyi bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_1016.png
    IMG_1016.png
    228,6 KB · Görüntüleme: 6
Hocam 9060 la 9060 XT arasındaki farkı daha çok 2K da hissedersiniz ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorsanıza 9060 da tercih edilebilir ama şahsi fikrim biraz daha arttırıp 9060 XT almanız 3060 la 9060 XT arasında bir seçim yapacak olsam kesinlikle 9060 XT'yi seçerdim performans testlerine bakarsanız performans farkını görebilirsiniz artık AMD'nin driver sorunları da yavaş yavaş çözülmeye başladı stabil çalışıyor FSR ve DLSS arasındada yine FSR öne geçiyor bundan dolayı bana AMD tarafını tercih etmek çok daha mantıklı geliyor.

Tamamdır sağ olasın.

Son düzenleme:
Tamamdır reis sağ olasın.

Sana zahmet oldu 16 binr bulamadım ben 16 GB'yi linkini atabilir misin?
Bu model ara ara indirime giriyor. Acele etme kesinlikle. Dün akşam 16.650TL'ydi. İndirim konularını takip edin. Tekrar indirime girme ihtimali çok yüksek.

Bu model ara ara indirime giriyor. Acele etme kesinlikle. Dün akşam 16.650TL'ydi. İndirim konularını takip edin. Tekrar indirime girme ihtimali çok yüksek.
İndirimde şuanda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı