Çözüldü R5 3600X ile kullanmak için RTX 3060 12 GB alınır mı?

• Konuyu başlatan Winhor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 265
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Winhor

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 12 GB alınır mı? Ryzen 5 3600X işlemcim var RX 580 4 GB ekran kartı var üstünde. Biraz baktım internette darboğaz olmaması için biraz da yükseltmek için en uygun en iyi MSI RTX Ventus modelini buldum. Aynı fiyatlara alınabilecek başka iyi bir şey var mı?

Ayriyeten RTX 5060 ve 5060 Tİ PCI express 5.0 x8 hattını kullanıyor. Anakartınız B550 veya X570 değilse performans kaybıda yaşatır. Sizin için en iyi seçim RX 9060 XT olur.
3060 mı demek istediniz

Tamamdır sağ olasın.

Hocam kasanız mesh değil biraz daha fazla ısınabilir ekran kartınız ama cooler masterin kötü bi soğutma performansı olduğunu düşünmüyorum fazla sıkıntı çıkartmaz

3060 mı demek istediniz
Hayır 3060 zaten PCI Express 4.0 kullanıyor. 5060 serisi PCI Express 5.0 x8 hattını kullanıyor. Ama şimdi baktım 2/3 FPS gibi bir kayıp var. PCI express 3.0 anakartlar ile kullanırken.

Hocam kasanız mesh değil biraz daha fazla ısınabilir ekran kartınız ama Cooler Master'in kötü bir soğutma performansı olduğunu düşünmüyorum fazla sıkıntı çıkartmaz.

Ama eklersem daha iyi olur değil mi şimdi baktım tek bir tane fan ön 3 boş.

Ama eklersem daha iyi olur değil mi şimdi baktım tek bir tane fan ön 3 boş.
Hocam en kötü temperli camı çıkarıp öyle kullanırsınız. Belkide hiç gerek olmaz. Ön kısma kaliteli fan eklemesi yaparsanız iyi olur tabi.

Son düzenleme:
Tamamdır reis sağ olasın.

Sana zahmet oldu 16 binr bulamadım ben 16 GB'yi linkini atabilir misin?
Bu model ara ara indirime giriyor. Acele etme kesinlikle. Dün akşam 16.650TL'ydi. İndirim konularını takip edin. Tekrar indirime girme ihtimali çok yüksek.

İndirimde şuanda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…