R5 3600X - RX 6600 XT sistemde oyunlarda anlık takılmalar

HDD'nizde olağandışı bir problem olabilir bad sector gibi. Bence normal bir durum değil.

Dizüstünden çıkma 5400RPM 8 yıllık HDD merak etme. Sırf test etme amaçlı 1-2 oyunu oradan açmıştım yoksa depolama görevi olarak görüyor. Oynamak istediğimde SSD'lerden birisine transfer ediyorum.

@kino HDD denedim halen aynıydı SSD taşıyıp deniyorum. Oyundan bir resim ekledim FPS diplere düşüyor, deneme amaçlı low, high vs denedim lakin sonuç aynıydı.

Control 0.0.344.1879 (FINAL_release) 12.07.2022 18_13_33.png

@Serhat Öndeş hem işlemci hem ekran kartı birlikte düşüyorlar gibi çok ilginç. Sistemi en son ne zaman yeniden başlattın?
Hocam bu olay Smartacces memory açtıktan sonra başladı, yeniden başlatma olayını da ekran kartını DDU ile kaldırıp temiz kurulum yaparken yaptım yaklaşık 15-20dk önce.

@Serhat Öndeş bu değerler normal. Benim Control DX12 performansım böyleydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DX12'de RTX açıktı hocam ondan dolayımı düşük FPS sizde gayet iyi. Ayrıca 4.0 destekli anakart önerir misiniz? MSI olmaz ise çok sevinirim. Teknik destekleri ve kullandığı bileşenler berbat. BIOS pili yuvası elimde kaldı :)

@Serhat Öndeş RT performansını bilmiyorum kaydedeli bayağı olmuştu. Anakart buna bakabilirsin;

İstek listeme ekledim uygun fiyata düşerse alırım. VRAM değerleri nasıldır. B450 S2H kullandım ve gerçekten süper işçilikleri ve çok iyi destekleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı