R5 3600X sıcaklık değerleri

Chupa Chups

Megapat
Daha fazla  
Precision Boost Overdrive ve Core Performance Boost kapalı. Stok soğutucu kullanıyorum.

Boştayken 38 derece, Chrome'de 7-8 sekme açınca 40-41 derece oluyor. Prime95 stress testiyle 10 dakika test ettim, en fazla 78 dereceye çıktı.

Yalnız ekstra sormak istediğim bir şey var. Chrome'u ilk defa açarken veya bazen yeni bir sekme veya başka yeni bir program açarken saniyelik 47-48 dereceye çıkıp düşüyor ısı. CPUID'den kontrol ediyorum. Bu normal midir?

Ne normal hocam? Yeni sekmede vs. anlık ısı artışı mı ? Bir de normal olduğuna dair bir kaynak var mı? Varsa atarsanız çok sevinirim. Ben biraz zor ikna oluyorum da :D
Kasa mesh değil sanırsam. Yine de güzel değerler. Program yanlış gösteriyor olabilir anlık sıcaklıkları. HWMonitor ile bakmayı deneyin bir de:

Kasa mesh değil sanırsam. Yine de güzel değerler. Program yanlış gösteriyor olabilir anlık sıcaklıkları. HWMonitor ile bakmayı deneyin bir de:
Mesh kasa hocam. Bir de zaten o program ile kontrol ediyorum değerleri :)

Herkesin böyle ? Aniden voltaj artırdığı için ısı da artıyor benim de öyle ? Daha kanıt istiyor musun
Tamam yahu neden sinirlendin :/

Ne normal hocam? Yeni sekmede vs. anlık ısı artışı mı ? Bir de normal olduğuna dair bir kaynak var mı? Varsa atarsanız çok sevinirim. Ben biraz zor ikna oluyorum da :D

Kaynak biz kullanıcılarız hepimiz de ani sıcaklık artışları oluyor ve düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı