Sistemi daha önce sıfırlamadım.
Arkadaşın dediği gibi Afterburner'dan değerleri at eğer değerler düzgünse benim aklıma temiz kurulum yapmak geliyor.
Oyundayken 525 MHz... Biraz şüpheli.
Sistemi daha önce sıfırlamadım.
Ne yapmam gerek hocam bide poligona girdim orada istersen maça gireyimArkadaşın dediği gibi Afterburner'dan değerleri at eğer değerler düzgünse benim aklıma temiz kurulum yapmak geliyor.
Oyundayken 525 MHz... Biraz şüpheli.
Yok böyle değil, OSD bilgi ekranına ekran kartının ve işlemcinin harcadığı güç tüketimlerini yansıt ayarlar kısmından. Sonra MSI Afterburner arkada açık olacak şekilde oyuna gir ve oynamaya başla, bi' yarım saat sonra oyun kızışırken SS al. Öyle anlarım.
Bilgi ekranı için rehber istersen:
Hocam zaten 525MHz diyor 46 derecede bana şüpheli geldi OSD ekranından güç tüketimini ve ekran kartının kullanıp yüzdesini de açıp atsın o zaman anlaşılır fakat 500 küsur MHz bana çok düşük geldi.
Öyle görünüyor, hoş zaten emin sayılırım. Ama somut verilerle yola çıkmak daha doğru, MHz değeri MSI Afterburner'ı arka planda pencere olarak açtığı için de düşmüş olabilir. Bi' bakmak lazım.
Hocam her şey ayarlı şimdi oyuna bir girip oynayacağım.
Eki Görüntüle 1246396
Hayır böyle değil, ekranın herhangi bir yerinde bilgi ekranı yok mu? Attığım video üzerinden bilgi ekranı ayarlarını yapar mısın?
Videoyu izledim hocamda OSD de göster seçeneği bende niyeyse yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.