R5 3600X sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
sistemi daha önce sıfırlamadım
Eki Görüntüle 1246381

Buyur hocam olmuş mu?

Yok böyle değil, OSD bilgi ekranına ekran kartının ve işlemcinin harcadığı güç tüketimlerini yansıt ayarlar kısmından. Sonra MSI Afterburner arkada açık olacak şekilde oyuna gir ve oynamaya başla, bi' yarım saat sonra oyun kızışırken SS al. Öyle anlarım, anlık güç tüketimlerini görmem lazım yük altında iken.

Aslında bi' stres testine hallederiz de, PSU patlamasın şimdi gerek yok.

Bilgi ekranı için rehber istersen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemi daha önce sıfırlamadım.
Eki Görüntüle 1246381

Buyur hocam olmuş mu?

Yok böyle değil, OSD bilgi ekranına ekran kartının ve işlemcinin harcadığı güç tüketimlerini yansıt ayarlar kısmından. Sonra MSI Afterburner arkada açık olacak şekilde oyuna gir ve oynamaya başla, bi' yarım saat sonra oyun kızışırken SS al. Öyle anlarım.

Bilgi ekranı için rehber istersen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zaten 525MHz diyor 46 derecede bana şüpheli geldi OSD ekranından güç tüketimini ve ekran kartının kullanıp yüzdesini de açıp atsın o zaman anlaşılır fakat 500 küsur MHz bana çok düşük geldi.

Hocam zaten 525MHz diyor 46 derecede bana şüpheli geldi OSD ekranından güç tüketimini ve ekran kartının kullanıp yüzdesini de açıp atsın o zaman anlaşılır fakat 500 küsur MHz bana çok düşük geldi.

Öyle görünüyor, hoş zaten emin sayılırım. Ama somut verilerle yola çıkmak daha doğru, MHz değeri MSI Afterburner'ı arka planda pencere olarak açtığı için de düşmüş olabilir. Bi' bakmak lazım.

Hocam her şey ayarlı şimdi oyuna bir girip oynayacağım
1639932780492.png

ne yapmalıyım hocam normal mi değerler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı