R5 3600X sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Evet, AAA oyundan kastım RDR2 gibi grafikleri ile ekran kartına yük bindiren oyunlar. Hala PSU'dan yanayım bu arada.

Bi' OCCT Power testine bakar da her şey, sistem uçacak ondan korkuyorum :D
aslında direk cevabı vereyim öyle oyunlar oynadım witcher ve benzeri aynı fps veya daha düşüğü gibilerini alıyorum

Aslında direk cevabı vereyim öyle oyunlar oynadım Witcher ve benzeri aynı FPS veya daha düşüğü gibilerini alıyorum.

Bahsettiğin oyunlarda V-Sync aktif etmiş olma olasılığın kaç? Veya herhangi bir şekilde FPS sınırlandırmış olman.

Normal oyuna mı gireyim.

Hocam ilk başlarda öyleydi zaten yüksek ayarlarda 500 FPS fakat sonrasında ne olduysa düşüşler aldım.

Güç ayarlarından AMD Ryzen balanced seçilimi acaba değilse öyle yaypıp dener misiniz fark olacak mı ayarları en düşüğe çekip bir de en yüksek çekip deneyin bakalım. Valorant'a ya da başka oyunda. Aklıma bir şey gelmiyor başka.

Güç ayarlarından AMD Ryzen balanced seçilimi acaba değilse öyle yaypıp dener misiniz fark olacak mı ayarları en düşüğe çekip bir de en yüksek çekip deneyin bakalım. Valorant'a ya da başka oyunda. Aklıma bir şey gelmiyor başka.

Belli bir zaman sonra olduğu için pek de ihtimal veremedim ancak denemekten zarar gelmez sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı