R5 3600X sistem siyah ekran

Makaleler
20
"Dırrr" sesi duyuyorum karşımda bir siyah ekran ve PC yeniden başlıyor.
5-6 defa yaşamışımdır. WattMan hatası değil Radeon sekmesinde bir şey yok. Tam çözemedim sorunu.
Daha detaylı bir bilgi vermek gelmiyor aklıma. bir şey unutuysam affola.
Sıcaklık değerlerinde sorun yok. Witcher 3'ü bir açayım dedim gene gitti. Yani sıcaklık ile alakası yok.
Çok sık yaşamıyorum aslında. Çok oyun oynamadığımdan olsa gerek.

Ekrn kartı sürücü sürümüm: 20.10.1

CPU: Ryzen 5 3600X.
GPU: RX 5600XT ASUS TUF 3 Evo.
RAM: XPG 8x2 3000MHz.
Anakart: B450M Dragon.
PSU: Power Boost'un bir şeyi işte. (Değiştireceğim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana sinirlenmeyin PSU'yu beni 1 ay idare etsin diye aldım. PSU kaybaklı olması işime gelir değiştireceğim.

@Haruki Murakami bütçem yoktu 1 aylık aldım 2 aydır kullanıyorum en kısa zamanda değiştireceğim. PSU'lar hakkında bir rehberim bile var biliyorum kötü olduğunu. 9 kesinti gördü

PSU hala iyi dayanıyor. :)

Azıcık okuyun be!
Yazmışım değiştireceğim diye.
Teşekkürler PSU değişimi sonrası durumu bildireceğim.

Aslında başka sürümlerde de mevcuttu ama 20.9.2 de sorun yaşadığımı sanmıyorum. Ben PSU'dan çok sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü PSU 20W verdiği halde şu sorunu yaşadım. Sorunun AMD sürücüleri olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar bana sinirlenmeyin PSU'yu beni 1 ay idare etsin diye aldım. PSU kaybaklı olması işime gelir değiştireceğim.

@Haruki Murakami bütçem yoktu 1 aylık aldım 2 aydır kullanıyorum en kısa zamanda değiştireceğim. PSU'lar hakkında bir rehberim bile var biliyorum kötü olduğunu. 9 kesinti gördü

PSU hala iyi dayanıyor. :)

Azıcık okuyun be!
Yazmışım değiştireceğim diye.
Teşekkürler PSU değişimi sonrası durumu bildireceğim.

Aslında başka sürümlerde de mevcuttu ama 20.9.2 de sorun yaşadığımı sanmıyorum. Ben PSU'dan çok sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü PSU 20W verdiği halde şu sorunu yaşadım. Sorunun AMD sürücüleri olduğunu düşünüyorum.

Merhaba, PSU değiştiniz mi sonuç nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı