Kulağına küpe olsun ben rx 6700 xt kullanıyorum amd ekran kartlarından uzak dur. Sonra aldığın hata için forum açarken aklına gelirimBütçemi 1 tık aşıyor ama alabilirim bende çok beğendim diğer parçalarla uyumlu mu peki anakartım güç kaynağı yeterli olur mu anakartım ddr 4 4133mhz ramler 3600 MHz 2x8 Sapphire RX 6700 XT Pulse 11306-02-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe sipariş etmeli miyim sence?
Peki ne tercih etmeliyim darboğaz olmaması için pek anlamıyorum ama oyunlarda da iyi performans vermesini istiyorum
İkinci el de herşey olabiliyor pek bulaşmak istemiyoruz açıkçasıİkinci el olur mu?
Ne yazık ki işlemci yükseltemem şu an da bu işlemciye uygun oyunlarda da iyi performans veren başka bir ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?
Haklısınız bende böyle düşünüyorum daha önce ekran kartım olmadı AMD yi de ekran kartı yönünden baya kötülüyorlar ordan gözüm korktu birazDarboğaz yapmasın diye 6600XT falan alırsanız 6700XT'nin darboğazlısından daha az FPS alırsınız zaten. İleride işlemci değiştirirsiniz sıkıntı olmaz. Hatta soğutucunuz iyise overclock ile performansı iyileştirirsiniz. Çok büyük bir sorun olarak görmeyin darboğazı.
Haklısınız bende böyle düşünüyorum daha önce ekran kartım olmadı AMD'yi de ekran kartı yönünden bayağı kötülüyorlar oradan gözüm korktu biraz
Arkadaş üzülsün istemiyorum amd ekran kartları fiyat ve performans olarak güzel ancak yazılım olarak iyi oldukları söylenemez. Performans olarak rx 6700 xt den düşük olan rtx 3060 bile daha iyidir bence dlss destekliyor üstelik amd nin fsr cidden berbat6000 serisinde sorun yok sayılır, bunlara bakın ekran kartının daha garantisi var üstüne Param Güvende ile satılıyor.
GARANTİLİ XFX QICK RX 6700XT 12 GB GDDR6 2K EKRAN KARTI İlan No: 1084201935
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...xt-12gb-gddr6-2k-ekran-karti-1084201935/detay
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaş üzülsün is
Arkadaş üzülsün istemiyorum AMD ekran kartları fiyat ve performans olarak güzel ancak yazılım olarak iyi oldukları söylenemez. Performans olarak RX 6700 XT'den düşük olan RTX 3060 bile daha iyidir bence DLSS destekliyor üstelik AMD'nin FSR cidden berbat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.