R5 3600X Sisteme 8000 TL Ekran Kartı Önerisi

Bütçe
7000
Ne saçmalıyorsunuz? FSR ile DLSS 2 arasında farkı anlamak çok zor ancak 3X Zoom ve yavaşlatma ile anlaşılıyor. FSR 2 gayrt güzel iş görüyor ama hem DLSS hem FSR 1080P'de çamur

Ne saçmalıyorsunuz? FSR ile DLSS 2 arasında farkı anlamak çok zor ancak 3X Zoom ve yavaşlatma ile anlaşılıyor. FSR 2 gayrt güzel iş görüyor ama hem DLSS hem FSR 1080P'de çamur zaten.
İyi birşey demiyorum senin kararın. Ben sadece tecrübelerimi anlatıyorum. FSR 2.0 ve 2.1 kullandım 1080p, 2k,4k
Alıp almamak sana kalmış

İyi bir şey demiyorum senin kararın. Ben sadece tecrübelerimi anlatıyorum. FSR 2.0 ve 2.1 kullandım 1080p, 2K, 4K
Alıp almamak sana kalmış

Siz kaşındınız. Yarın ilk fırsatta DLSS ve FSR'lı 2 fotoğraf atacağım CP2077'den bakalım anlayack mısınız?

İşime gelir zaten FSR'ı Cyberpunk 2077 de test etmiştim en çok çünkü onu oynuyordum. Beklemedeyim

Ne yazık ki korsan oynadığım için FSR 2 yok, 1 de pek iyi değil ama bu siteye bakılabilir. Gayet yakın sonuçlar.

Ne yazık ki korsan oynadığım için FSR 2 yok, 1 de pek iyi değil ama bu siteye bakılabilir. Gayet yakın sonuçlar.
Harbi dediğim gibiymiş 2.1 kötü iken 1 kullanmak 💀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı