Arkadaşlar selamlar,
Ryzen 5 3600X overclock değelerim 1 saat Call Of Duty Moderm Warfare oynadıktan sonra ekteki gibidir.
Bu ara Ryzen 5 5600X'e geçmek ve Corsair H60 sıvı soğutucumu değiştirmek gibi düşüncelerim var. Sizce böyle bir değişime gitmeli miyim?
Fikirlerinizi alabilir miyim? Sanki açık dünya oyunlarında zaman zaman 1080 Tİ ile darboğaz yaşıyorum.
İşlemci ve RAM OC kullanıyorum. İşlemci 1.3V ile 4.4 GHz'de.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
hocam şöyle bir şey yapsam mesela baya indirim de şuan. Öyle deli gibi o.c yapmıyorum hocam. biraz arttırıp o şekilde devam ediyorum. Fiyat iyiken alınır mı acaba bu hergün herşeyin fiyatı artıyor.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
hocam şöyle bir şey yapsam mesela baya indirim de şuan. Öyle deli gibi o.c yapmıyorum hocam. biraz arttırıp o şekilde devam ediyorum. Fiyat iyiken alınır mı acaba bu hergün herşeyin fiyatı artıyor.
Hocam fps zaman zaman yerli yersiz düşüp yükseliyor. H60 120 lik sıvı soğutmam 2018 model acaba o mu yetersiz geliyordur bilemedim. Ufakta olsa sanki birşeyler ters gidiyor =)
Hocam fps zaman zaman yerli yersiz düşüp yükseliyor. H60 120 lik sıvı soğutmam 2018 model acaba o mu yetersiz geliyordur bilemedim. Ufakta olsa sanki birşeyler ters gidiyor =)
hocam 1000 tl lere falan çıkmak istemiyorum. sıvı soğutma da şart değil açıkcası havada olur ama bakıyorum iyi markalar 750 800 tl'den başlıyor.
Ramler B-die cipli 16 gb.