R5 3600X ve RTX 2060S sistem

Egeninefesi

Decapat
1585145788014.png

Arkadaşlar, size bir sorum olacak. Bu sistem sizce bu fiyata iyi mi ve de bir kasa ve PSU öneriniz var mı?

Fiyat sistem için uygun. Hemen hemen hangi siteden toplarsanız bu fiyata denk gelecektir. @KONSOL adlı arkadaşımızın dediği sinerjiden topladım 100 tl daha fazla geldi. Eğer RTX teknolojisi için 2060S alıyorsanız gerek olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine aynı paradaki 5700XT tercih edilebilir.

Fiyat sistem için uygun. Hemen hemen hangi siteden toplarsanız bu fiyata denk gelecektir. @KONSOL adlı arkadaşımızın dediği sinerjiden topladım 100 tl daha fazla geldi. Eğer RTX teknolojisi için 2060S alıyorsanız gerek olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine aynı paradaki 5700XT tercih edilebilir.
Anlamadım hocam. Ben Sinerji'yle ilgili bir şey yazmamıştım.

Ben kullanıyorum 5700 XT daha hiç sürücü sorunuyla karşılaşmadım. Aynı şekilde kullanan bir tanıdığım var o da hala karşılaşmadı. Sıkıntı olacağını düşünmem.
Anlamadım hocam. Ben Sinerji'yle ilgili bir şey yazmamıştım.
Pardon hocam diğer arkadaşla karıştırmışım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı