R5 5500 RTX 3060 Ti sistem FIFA 23'te düşük FPS

furkancengizm

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tuf Gaming B450 M-PLUS II Ryzen 7 5700x 32 GB DDR 4 Ram RX7800 XT 1 TB SSD 1 TB HDD Xiaomi Ultrawide 144 hz 34inç monitör
Meslek
Uluslararası Lojistik
Merhaba. FIFA 23 son 2 günden beri 25 FPS'de takılı kalıyor. Birkaç gün öncesine kadar oyunu çok rahat oynayabiliyorken şimdi 25 FPS iyice sinirimi bozmaya başladı. Bir çözüm yolu var mıdır?

• RTX 3060 Ti.
  • Ryzen 5 5500.
  • 40 GB RAM.

Merhaba. FIFA 23 son 2 günden beri 25 FPS'de takılı kalıyor. Birkaç gün öncesine kadar oyunu çok rahat oynayabiliyorken şimdi 25 FPS iyice sinirimi bozmaya başladı. Bir çözüm yolu var mıdır?

• RTX 3060 Ti.
  • Ryzen 5 5500.
  • 40 GB RAM.
Maç içinde görüntü ayarını mevcut seçenekten en düşüğe alıp maça devam edip sonra tekrar kullandığınız çözünürlüğe çeker misiniz bende yaşadım drop böyle çözdüm.

Oyunu dün aldım kurdum bende maç esnasında güzel yalnız kornerlerde, ara sahnelerde vs ciddi bir kasıntı var. i5 10400f, rx 570 nitro 4 gb ve 16 gb ram ile oynuyorum sadece sinematiklerde kasıntı oldu onuda işleme kalitesini orta yaptım telli saçı ve dinamik ölçeği kapattım bir nebze olsun düzeldi ama hala oyun içinde ki gibi akıcı değil. Özellikle büyük stadlarda taraftarların yoğun olduğu kısımlarda ciddi fps düşüşü var. Bir çözümü yok galiba herkes optimizasyon sorunu demiş.

Oyunu dün aldım kurdum bende maç esnasında güzel yalnız kornerlerde, ara sahnelerde vs ciddi bir kasıntı var. i5 10400F, RX 570 Nitro 4 GB ve 16 GB RAM ile oynuyorum sadece sinematiklerde kasıntı oldu onu da işleme kalitesini orta yaptım telli saçı ve dinamik ölçeği kapattım bir nebze olsun düzeldi ama hala oyun içinde ki gibi akıcı değil. Özellikle büyük stadlarda taraftarların yoğun olduğu kısımlarda ciddi FPS düşüşü var. Bir çözümü yok galiba herkes optimizasyon sorunu demiş.

Bendeki normal kasma değil oyun direkt kendini25 30 FPS arası kitliyor her sahnede aynı veriyor ilk indirdiğim zamanlar çok rahat oynayabildiğim oyunu bu olaydan sonra oynayamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı