Çözüldü R5 5500 & RX6600 sistemde format ardından CS:GO açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Z4GOR

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm, öncelikle ben PC'ye format attım. Formattan sonra Update attım, ekran kartı güncel bir sıkıntı yok fakat CS açılmıyor. Fatal error değil, direkt başlat diyorum, geri kapanıyor. YouTube'daki her şeyi yaptım; yok o dosyayı sil, DirectX indir falan hepsini yaptım denedim, asla olmuyor. 4-5 gündür böyle, dediğim gibi formattan sonra oldu. Formattan sonra girdim grafikleri düşürdüm oyundan attı, bir daha giremedim. 3-4 gündür böyle. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Donanım: RX6600 AMD 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hata raporu oluşturup paylaşır mısınız?

.exe'deki tüm değişiklikleri varsayılana çevir. Userdata'daki video ve Config dosyalarını silip tekrar oyuna girmeyi dene.

Olmadı dostum maalesef.

Deneyip paylaşıyorum beklerseniz.

Logfile.PML sanırsam bu yanlış yapmamışımdır umarım.

Paylaştım bir şey bulabildiniz mi?

Ekran kartı sürücünüzü formattan sonra güncellediniz mi? Yoksa Windows'un yüklediği sürücü mü? Emin olmamakla birlikte bu olabilir.

Ayrıca CS:GO'nun dosya konumunda hata dosyası, crash oluşuyor mu? Onu da paylaşabilirsiniz.

Steam'den göz at dediğimde CS:GO yani exe dosyasını açınca fatal veriyor fakat o DLL'yi silip DirectX'i birçok kez yükledim bir şey değişmedi.

Bu sisteme normalinde format sonrası hiçbir müdahalede bulunmadan her oyunu oynayabiliyor olmanız lazımdı. Yaptığınız DLL ve diğer VC/DX işlemleri yüzünden fixlenebilecek durum fixlenmiyor resmen. Hayır, DX/VC'yi zaten Steam kendisi kuruyor. Vanilla OS, vanilla CS ile yaşanılacak olay değil bu.

Hangi DLL dosyasını sildiniz? Sildikten sonra mı bu şekilde tepkisiz açılmaya başladı? Hatanın ekran görüntüsünü paylaşın.

Açılmadığı zaman D3DX9_43.DLL silip DirectX12'yi yüklemiştim geri 2 kere yaptım bu işlemi şu anda CS:GO'yu exe yani klasörden açtıgım zaman fatal error hatası veriyor (bunun aynısı veriyor alıntı yaptım ) ama Steam'den açınca bir hata almadan direkt başlayıp kendi kapatıyor oyun ekranı gelmıyor.

Bu sisteme normalinde format sonrası hiçbir müdahalede bulunmadan her oyunu oynayabiliyor olmanız lazımdı. Yaptığınız DLL ve diğer VC/DX işlemleri yüzünden fixlenebilecek durum fixlenmiyor resmen. Hayır, DX/VC'yi zaten Steam kendisi kuruyor. Vanilla OS, vanilla CS ile yaşanılacak olay değil bu.

Dediğiniz doğru fakat malum 3-4 gün giremeyince oyuna her çözümü uyguladım gördüğüm doğal olarak.

Açılmadığı zaman D3DX9_43.DLL silip DirectX12'yi yüğklemiştim geri 2 kere yaptım bu işlemi şu anda CS:GO'yu exe yani klasörden açtıgım zaman fatal error hatası veriyor (bunun aynısı veriyor alıntı yaptım ) ama Steam'den açınca bir hata almadan direk başlayıp kenidi kapatıyor oyun ekranı gelmıyor.

Dediğiniz doğru fakat malum 3 4 gün giremeyince oyuna her çözümü uyguladım gördüğüm doğal olarak.

Bu SS olarak attığım hatayı yerel dosyalar/göz at deyip CS'yi dosya konumundan acınca alıyorum. Normalde oyun direkt olarak acılmıyor dediğim gibi Steam'den acınca.

Dosya Ekleri

• error.PNG
    error.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı