R5 5500 sistem 101 dereceye ulaşıyor

gorko

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
rx6600
Anakart
b450m-k ii
İşlemci
ryzen 5 5500
İşlemcim çok ısınıyor 101 derecelere kadar çıkıyor bazı oyunlarda, termal macun değişimi yaptım fakat doğru yapamadım, hala aynı değerler. İşlemci fanı hızlandırılıyor mu bilmiyorum, nasıl hızlandırabilirim? Teşekkür ederim. Ve fanın hızlanmasının sisteme bir zararı olur mu?

Soğuması için fanın hızlanması lazım zaten ama sistemin kapatması gerek kendini o derecelerde. Termal macun değişimi yaparken fanı tam oturttuğunuza emin misiniz?

Soğuması için fanın hızlanması lazım zaten ama sistemin kapatması gerek kendini o derecelerde. Termal macun değişimi yaparken fanı tam oturttuğunuza emin misiniz?

Hayır hatalı oldu büyük ihtimalle, onu tekrar düzelteceğim birkaç güne. Overclock yapmış olabilirim eskiden formatlayınca gider mi ayarları?

Windows'ta güç seçeneklerini arttırma modu falan varmış bende agresifti devre dışına çektim ve fark 0

Hayır hatalı oldu büyük ihtimalle, onu tekrar düzelteceğim birkaç güne. Overclock yapmış olabilirim eskiden formatlayınca gider mi ayarları?

Windows'ta güç seçeneklerini arttırma modu falan varmış bende agresifti devre dışına çektim ve fark 0
Büyük ihtimalle soğutucuyu takamadınız tekrardan bi bakın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı