R5 5500 ve RTX 3060 sistem Valorant'ta 250 FPS veriyor

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşım yeni sistem aldı fakat FPS değerleri benimle aynı (APU kullanıyorum).

İşlemcisine OC yapılamıyor.
İşlemcide CPB açık.

En az 360 FPS alması lazım.

İ3 + 3060 kullanan 3 - 4 tane arkadaşım var hepsi 400 fps altına düşmüyor hala diyorsunuz işlemci tabanlı oyun ben mi anlamıyorum sadece cevap veriyorum siz anlamıyorsunuz bugünden sonra technopat bende bitmiştir ne anlamı var yaşadığım soruna böyle insanlar cevap verdikçe.
yahu i3 işlemcinin gücünü değil nesilini belirtiyor, i3 olup da i7'den daha güçlü olabilir bir işlemci.Valorant işlemci tabanlı, aldığın FPS işlemciye bağlı; ekran kartına değil. Bu kadar basit bir şeyi neden zorlaştırıyorsun anlamadım.

i3 + 3060 kullanan 3 - 4 tane arkadaşım var hepsi 400 FPS altına düşmüyor hala diyorsunuz işlemci tabanlı oyun ben mi anlamıyorum sadece cevap veriyorum siz anlamıyorsunuz bugünden sonra Technopat bende bitmiştir ne anlamı var yaşadığım soruna böyle insanlar cevap verdikçe.

Sen olayi anlamamakta diretiyorsun, kac kisi islemci tabanli oyun diye belirtmis ve sen hala 3060 diye tutturuyorsun. Yaz iki sistemi de detaylica, ona gore yardimci olalim. Seninle arkadasinin sistemi ve islemciler vahiy yoluyla iletilmiyor bize.

4090Ti alam Ryzen 3 1200 ile oynayam, 10 fps niye alıom yha

Usta ben oyuncu değilim. Hele Valorant hakkında hiçbir deneyimim yok.
Ama değerleriniz normal görünüyor.
Konuyu açarken yazdığıma eminim fakat nedense açıklamada yok sanırım moderatör arkadaş sildi asıl sorun şu işlemci 3.8 ghz sabit çalışıyor ne yaparsak yapalım oynamıyor, CPB açık, PBO açık mı bilmiyorum ayrıca işlemci 1.550 volt sabit çekiyor (konu açtığım zaman yazan arkadaşlar normal olduğunu söyledi.)

Ayrıca undervolt yapıp ghz arttırmayı denedik fakat o da işe yaramadı ayarları kaydedip çıkmamıza rağmen kendi kafasına göre volt veriyor bizim verdiğimiz ayarları kaydetmiyor.

Aynı sistemi bir abiye aldırdık Valorant'da 400-500 fps altına düşmüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı