R5 5500 - RTX 3060 sistem Valorant'ta 100 FPS veriyor

Sadece Valorant'ta mi olması gerekenden düşük performans gösteriyor?

Sayılır. Diğer oyunlarda da normalde olması gerekenden 5-10 FPS daha az alıyorum ama bu Windows 11'de dolu olan bloatwarelardan dolayı sanırım.

Ayarları en düşüğe almak çok saçma. Grafikleri arttırdıkça ekran kartına binen yük artar ve FPS'in de artar.

Ayarları yükseğe alınca da efektlerden dolayı düşmanların görünemediği zamanlar oluyor.
Yine de deneyeyim.

Sayılır. Diğer oyunlarda da normalde olması gerekenden 5-10 FPS daha az alıyorum ama bu Windows 11'de dolu olan bloatwarelardan dolayı sanırım.

Ayarları yükseğe alınca da efektlerden dolayı düşmanların görünemediği zamanlar oluyor.
Yine de deneyeyim.

İşlemci tabanlı oyun için grafik arttırmak pek bir şeye yaramıyor.

Windows 11'e ne Zaman geçtin? Nasıl geçtin? Ayrıca yaptığın bir güncelleme sebebiyet vermiş olabilir mi?

İşlemci tabanlı oyun için grafik arttırmak pek bir şeye yaramıyor.

Windows 11'e ne zaman geçtin? Nasıl geçtin? Ayrıca yaptığın bir güncelleme sebebiyet vermiş olabilir mi?

Windows 11'e eski parçalarım varken geçmiştim çıktıktan yaklaşık 5-6 ay sonra.

O zamandan bu yana parçalarda ne değişti? Anakart işlemci ekran kartı ve RAM değişimi yaptım, eski anakartım ve işlemcim H310M k r. 20'dı i3-9100F kullanıyordum ekran kartımda GT 1030du, şu anki sistemimle aynı FPS'leri alıyordum Valorant'ta.

Windows 11'e eski parçalarım varken geçmiştim çıktıktan yaklaşık 5-6 ay sonra.

Klâsik olabilir ama güç seçenekleri durumun nedir?

Bu da olmazsa aklıma bir şey gelmiyor. Oyun kaynaklı olabilir, şahsen ben de eski değerleri alamıyorum. Sebebiyet verecek her şeyi saydık neredeyse.

Klâsik olabilir ama güç seçenekleri durumun nedir?

Bu da olmazsa aklıma bir şey gelmiyor. Oyun kaynaklı olabilir, şahsen ben de eski değerleri alamıyorum. Sebebiyet verecek her şeyi saydık neredeyse.

Güç seçenekleri bu şekil.

1690982896813.png

Nihai'ye aldım şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı