R5 5500 vs R5 5600

Aragorn99

Hectopat
Daha fazla  

Ekran kartım RX 580 RGB.
Şu anki işlemcim AMD Ryzen 5 2600.

Drop falan yediğim yok, benim 3090 arada meze oldu bruhh :D Tek diyebildiğin şey 4 core olması başka bir savunman yok. Ben salıyorum seni bro git G serisinden kırma işlemcilerinle takılmaya devam et.
Sallayın 3090'ı dropu. Bana neden daha pahalı anakartları olan 4 8 bir işlemciyi almam gerektiğini anlatın.

Hangi genel performans? Aynı performansı alıyorlar zaten. Ha bir de şu var. Pci 3 işlemciyi şöyle savunacağım canısı. Zaten Pci 4 isteyen insan gidip bu bütçedeki işlemcilere bakmaz. Pci 4 anakart almak ondan pahalı zaten. Önemi yok yani. Ayrıca pci 4 olsa da az fark olacak zaten. 5500 ve 5600 arasındaki farkı ben inkar etmiyorum ki. Bunu neden sürekli söylüyorsunuz bana anlamadım. Alabilen elbet 5600 alsın. Ama 1000 TL para yoksa ekstradan uzun vadede 5500 daha mantıklı Am4 soket ve 6 12 olmasından ötürü. Mesela şöyle düşünelim. Örnek 3080 kullanıyorsunuz 4 kol olmasındansa 6 kol olması daha rahatlatır. 4 çekirdek yerine 6 çekirdeğe yük binmesi biraz da olsa rahatlatır sistemi.
Kanka şaka mısın? Kaslı ve kassız kolların farkını biliyor musun mesela? Sen de bana 4 core deyip duruyorsun başka savunman yok. Ben burada sana daha az çekirdekle daha yüksek performans veren mimariyi söylüyorum. Baksana şu adamın farkına.

skinny-fat-transformation.jpg

Ne olacak ya ikisi de aynı adam değil mi :D Bu adam da sonuca 2/4 ya, 2 corecuk.

Sallayın 3090'ı dropu.
Az önce ekran kartımı ortaya meze yaptın, drop girecek dedin bilmem ne dedin. Drop falan girdiği yok. Bu işlemci bu haliyle hikaye oyunlarında 3070'e kadar besliyor zaten. Gidip 12400F/12700F falan alacağıma 2K144Hz falan geçerim FPS artacağına görüntü bayram eder.

Kanka şaka mısın? Kaslı ve kassız kolların farkını biliyor musun mesela? Sen de bana 4 core deyip duruyorsun başka savunman yok. Ben burada sana daha az çekirdekle daha yüksek performans veren mimariyi söylüyorum. Baksana şu adamın farkına.

Eki Görüntüle 1765560

Ne olacak ya ikisi de aynı adam değil mi :D Bu adam da sonuca 2/4 ya, 2 corecuk.
Bazı oyunlarda i3 bazılarında r5 geçiyor. Başka savunmam nasıl yok okumuyor musun? 1 saattir bağırıyorum anakart mevzusunu. Elbette core mevzusunu söyleyeceğim ne diyeyim mavi renk kötü Amd alın mı diyecektim? Ayrıca muhtemelen 4 kol yerine 6 kolun olsa daha çok sevinirdin :d.

Bazı oyunlarda i3 bazılarında r5 geçiyor. Başka savunmam nasıl yok okumuyor musun? 1 saattir bağırıyorum anakart mevzusunu. Elbette core mevzusunu söyleyeceğim ne diyeyim mavi renk kötü Amd alın mı diyecektim? Ayrıca muhtemelen 4 kol yerine 6 kolun olsa daha çok sevinirdin :d.
Ha anakart olayında AM4'e toprak attılar. Ama 13. nesil takılabilir mesela.

Spora giden birisi olarak 6 tane güçsüz kol olacağına 4 tane sağlam kolum olsun daha iyi. İleride anlarsın.

Ha anakart olayında AM4'e toprak attılar. Ama 13. nesil takılabilir mesela.

Spora giden birisi olarak 6 tane güçsüz kol olacağına 4 tane sağlam kolum olsun daha iyi. İleride anlarsın.
6 kol güçsüz olsa buna katılırdım. Ama performans konusunda eşitler neredeyse. Oyundan oyuna değişiyor. Nasıl daha güçlü 4 kol varmış orasını merak ediyorum. Am4'ün en yüksek upgradeinin ne olduğundan emin değilim o yüzden birşey demiyorum. Ama en azından anakartları çok daha makul fiyat olarak.

6 kol güçsüz olsa buna katılırdım. Ama performans konusunda eşitler neredeyse. Oyundan oyuna değişiyor. Nasıl daha güçlü 4 kol varmış orasını merak ediyorum. Am4'ün en yüksek upgradeinin ne olduğundan emin değilim o yüzden birşey demiyorum. Ama en azından anakartları çok daha makul fiyat olarak.
Hocam bak şimdi. Kendinle çelişiyorsun. 6=4 diye bir şey yok matematikte. Ben burada bitiriyorum bu işlemci konusunu sen git matematik dahil eksiklerini kapat tekrar gel.

Akli dengende sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Tamam. En akıllı sensin. Düzgünce anlattım karşı çıktın. Tutturmuşsun 4 daha güçlü 4 daha güçlü. Ben diyorum 6 çekirdeği de güçsüz değil eşit güçteler. Sen diyorsun matematiğin kötü. Intel babanız sanırım fazla gocunduğunuza ve konu değiştirdiğinize göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı