caglar_universal
Centipat
Hayır darboğaz yapmaz. Ram'i bütçe varsa 32 GB yapın yoksa da yapmanıza gerek yok ama daha iyi olur geleceğe yatırım olur.Pekala hocam sizce 15 12400F RTX3060 8 GB 1TB hard disk 16 GB RAM yeterli midir darboğaz yapar mı?
Hayır darboğaz yapmaz. Ram'i bütçe varsa 32 GB yapın yoksa da yapmanıza gerek yok ama daha iyi olur geleceğe yatırım olur.Pekala hocam sizce 15 12400F RTX3060 8 GB 1TB hard disk 16 GB RAM yeterli midir darboğaz yapar mı?
Arada çok fazla fark yapar mı hocam?
FPS konusunda çok fark yapar mı?
Hayır darboğaz yapmaz. RAM'i bütçe varsa 32 GB yapın yoksa da yapmanıza gerek yok ama daha iyi olur geleceğe yatırım olur.
Yani oyundan oyuna değişir Valorant veya CS oynayacaksan Ryzen 15-20FPS daha yüksek alır ortalama. Hikaye oyunlarında Witcher gibi 5-10FPS önde olur Intel.
hayırlı olsun o zamanHocam 2. seçeneği seçeceğim sanırım internetten baktım 24 bin TL'lik sistem vatanın sitesinde 19 bin TL'ye alıyorum üstelik performansda 12FPS daha iyi.
Zaten hikayeli oyun oynuyorum genelde.
Sistem bu:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.