R5 5600 düşük R23 skoru veriyor

Anakart
Msi b450m-a pro max
Çoklu çekirdek testinde 8500 gibi bir puan alıyorum :D, ısınma problemi olduğunu düşünmüyorum, test sırasında 57 derecenin üstüne çıkmadı. PBO açık ve CPB ise Auto olarak ayarlı durumdayken test ettim, onceki işlemcide de benzer şekilde düşük puan alıyordum ancak nedenini çözemedim. BIOS ve Windows güncel.

BIOS'ta kendin ayarlarla oynadın mı hiç XMP dışında, eco mode vs.? Yük altında PPT kaç watt ona bak, bir de etkin ortalama frekansa bak.

BIOS'ta kendin ayarlarla oynadın mı hiç XMP dışında, eco mode vs.? Yük altında PPT kaç watt ona bak, bir de etkin ortalama frekansa bak.
Hayır biosta herhangi bir ayarla oynamadım diye hatırlıyorum.

1739395549744.png

Son düzenleme:
Çok ilginç, Cinebench R23 yaparken arkada başka bir uygulama açık değil, değil mi discord, steam, ea vs.? Hwinfo kullanabilir misin rica etsem? CPU PPT, sıcaklıkları, frekanslarını, anakart sıcaklıklarını ve thermal limit kısmının ekran görüntüsünü yük altındayken atabilir misin Cinebench R23 multicore test yaparken? Son olarak da ekran görüntüsündeki kısmı atabilir misin ppt, edc ve tdc değerlerini göreyim? Central processors kısmında işlemcini seçip atabilirsin.

1739400237015.png

Çok ilginç, Cinebench R23 yaparken arkada başka bir uygulama açık değil, değil mi discord, steam, ea vs.? Hwinfo kullanabilir misin rica etsem? CPU PPT, sıcaklıkları, frekanslarını, anakart sıcaklıklarını ve thermal limit kısmının ekran görüntüsünü yük altındayken atabilir misin Cinebench R23 multicore test yaparken? Son olarak da ekran görüntüsündeki kısmı atabilir misin ppt, edc ve tdc değerlerini göreyim? Central processors kısmında işlemcini seçip atabilirsin.

Eki Görüntüle 2422699
Yarın yapıp atacağım veya ilerleyen saatlerde de atabilirim.

Tamamdır, bir yerlerde bir tuhaflık var çünkü. Bir şey kısıtlıyor, sen bios'ta bir şey değiştirmediysen kısıtlayan bir şey olmaması lazım aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı