R5 5600 düşük R23 skoru veriyor

Anakart
Msi b450m-a pro max
Çoklu çekirdek testinde 8500 gibi bir puan alıyorum :D, ısınma problemi olduğunu düşünmüyorum, test sırasında 57 derecenin üstüne çıkmadı. PBO açık ve CPB ise Auto olarak ayarlı durumdayken test ettim, onceki işlemcide de benzer şekilde düşük puan alıyordum ancak nedenini çözemedim. BIOS ve Windows güncel.

Anakart 4 yıllık felan artık eskimiş olma ihtimali göz önüne alınırsa normal olabilir mi?
Valla ikinci el değilse ve çok hor kullanılmadıysa o kadar olmaması lazım. PBO advanced seçtikten sonra pbo limits'i disabled yapıp curve optimizer'dan negative offset vermeyi dener misin 20 veya 15? Önce 20 ver, crash olursa 15 ver. Puanın yükselebilir biraz.

Valla ikinci el değilse ve çok hor kullanılmadıysa o kadar olmaması lazım. PBO advanced seçtikten sonra pbo limits'i disabled yapıp curve optimizer'dan negative offset vermeyi dener misin 20 veya 15? Önce 20 ver, crash olursa 15 ver. Puanın yükselebilir biraz.
Onu verilen linkteki diğer forumdaki konuda verilen diğer ayarlarla yaptım, 30'a çekerek 9700 aldım ancak yeniden başlamalar aldım sistemde. 16'e çektim ancak daha test etmedim edince atacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı