R5 5600 hazır sistem alınır mı?

Çok pahalı. 4070'li sistem toplanıyor bütçenizde.

Teşekkür ederim cevabın için bilgisayar parçaları ile ilgili pek bir bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilme ihtimalin var mı 4070'li sistemi nasıl 25kya toplayabilirim
O kadar sistem içinden en kazığını nasıl bulabildin.
dostum inan bilmiyorum hiçbir alakam yok parçalarla ilgili tek bildiğim ekran kartı :D

Kötü anlamda söylemiyorum. Şimdi 25k bütçeniz olsa Alır mısınız? Ya da önerir misiniz? Yazık günah ya. Çok az artışla 4070 varken..
Aynı fiyata kaç kat performans farkı.
Batı ülkelerinin 2 yıl önce depoya kaldırdığı ekran kartlarını ısıtıp 25k ya önümüze koyuyorlar.

Almam veya önermem tabii ki hocam. Ucuza kaliteli sistemleri oluyor arada Gaming.gen'in. Bu pahalı mesela.

26.500TL bunlar
Fiyat düşürmek için
Bunlar yapılabilir.

26.500TL bunlar.
Fiyat düşürmek için.
Bunlar yapılabilir.

İnanamıyorum, az kalsın büyük bir kazık yiyecektim sanırım. Hocam sistem ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum sanırım bu sistemi toplayacağım.

İnanamıyorum, az kalsın büyük bir kazık yiyecektim sanırım. Hocam sistem ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum sanırım bu sistemi toplayacağım.

Rica ederim.
CC560 kasanın renkleri sadece mavi yanıyor ona dikkat edin.
ARGB modelini önerecektim ama zam yemiş:(
Bu yüzden az fazla verip buna bakmanızı öneririm.

Rica ederim.
CC560 kasanın renkleri sadece mavi yanıyor ona dikkat edin.
ARGB modelini önerecektim ama zam yemiş:(
Bu yüzden az fazla verip buna bakmanızı öneririm.

Tamamdır hocam fark ettim sağ olun.

Hangi çözünürlükte oynayacaksın? RTX 4070 12 GB olmasından dolayı ileride yetmeyebilir.

Hocam gözüm yukarılarda değil genelde CS:GO oynayan biriyim 1080p oynatsın yeter artar bile.

Tamamdır hocam fark ettim sağ olun.

Hocam gözüm yukarılarda değil genelde CS:GO oynayan biriyim 1080p oynatsın yeter artar bile.

CS:GO oynuyorsanız işlemciyi daha iyi bir model alıp ekran kartından kısmak daha mantıklı olur malum CS:GO işlemciye dayalı bir oyun.
R5 7600 ve 6700XT ile toplanabilir.
Hem darboğaz olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı