Elektronik R5 5600/i5 12400F + RTX 3060 hazır sistem 11.499 TL!

Abiciğim sen o zaman benim sistemide sat sen bu işte iyisin belli ki bak yazıyorum sistem özelliklerini.
Xigmatek leco Plus mesh 4x120mm fan X-Power 650W 80Plus MidT ATX Gaming kasa.

ASUS TUF Gaming 750W 80Plus Bronze güç kaynağı ( inventus faturalı 12-11-2021 )

ASUS Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart ( inventus faturalı 12-11-2021 )

AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB önbellek 4 çekirdek AM4 12nm tray ışlemci ( inventus faturalı 12-11-2021 )

G.Skill Ripjaws V Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8gvkb RAM ( inventus faturalı 12-11-2021 )

Kingston 240 GB A400 SA400M8/240G M.2 SATA 3.0 SSD ( inventus faturalı 12-11-2021 )

PNY GeForce GTX 1660 Ti Dual fan 6 GB GDDR6 192 bit ekran kartı ( inventus faturalı 12-11-2021 )

10k ya satamıyorum ben bu PC'yi alıcı yok.

Ben çalışıyorum bir yandan oto al sat ara sıra kendi aldığım sistemleri satıyorum dostum üzgünüm ama senin sistemini satacak ne vaktim ne de zamanım var.

dostum sen satıyosunda bu sistemi ben 10k ya satamıyosam demekki bi sıkıntı var piyasada bu sistemin havada kapılması lazım normalde tuf 750 olmuş 2500 lira kaldıki ekran kartının fiyatıda belli 8 9 aylık sistem bu daha ne olsun

dostum sen satıyosunda bu sistemi ben 10k ya satamıyosam demekki bi sıkıntı var piyasada bu sistemin havada kapılması lazım normalde tuf 750 olmuş 2500 lira kaldıki ekran kartının fiyatıda belli 8 9 aylık sistem bu daha ne olsun
Hocam ben yeni bir ekran kartı siparişi verdim. İkinci el üst model yerine 0 düşük model tercih ettim. Sebebi maalesef mining oldu çünkü miningi %100 anlama şansı yok maalesef.

150/150 devam stoğu açılmış, iki hazır sistemde şu anda 14.999 TL'ye satın alınabiliyor. Aynı fiyat bandında satılan diğer hazır sistemler incelendiğinde halen satın alınabilir.

Hocam ben yeni bir ekran kartı siparişi verdim. İkinci el üst model yerine 0 düşük model tercih ettim. Sebebi maalesef mining oldu çünkü miningi %100 anlama şansı yok maalesef.
hocam naçizane tavsiyem böyle durumlarda mining'ten o kadar da korkmamanız. yani aslında mining, sağlıklı yapıldıysa, yapan kişi işini biliyorsa ekran kartlarının ömrünü o kadar da kısaltmıyor. elbette sıfırı gibi olmaz ve elbette işin ehli birisi değilse kartları yıpratmış olabilir ancak 3 sene oyun oynanmış karttansa 6 ay mining yapılmış kartı ben tercih ederim. mesela bendeki kartlar 60 dereceyi bir kere bile geçmedi, düzenli toz bakımı yaparım ve fanları %60'ın üstüne çıkarmam.

bunu uzun süredir mining yapan, piyasadan çok kart almış ve satmış ve hatta kendi gaming setupında kendi mining sistemimdeki bir kartı kullanan birisi olarak söylüyorum. elbette işi bilmeyen, karta zarar verecek kadar overclock'u zorlayan beceriksiz insanlar var ama demem o ki bu iş o kadar da korkutucu bir şey değil.

hocam naçizane tavsiyem böyle durumlarda mining'ten o kadar da korkmamanız. yani aslında mining, sağlıklı yapıldıysa, yapan kişi işini biliyorsa ekran kartlarının ömrünü o kadar da kısaltmıyor. elbette sıfırı gibi olmaz ve elbette işin ehli birisi değilse kartları yıpratmış olabilir ancak 3 sene oyun oynanmış karttansa 6 ay mining yapılmış kartı ben tercih ederim. mesela bendeki kartlar 60 dereceyi bir kere bile geçmedi, düzenli toz bakımı yaparım ve fanları %60'ın üstüne çıkarmam.

bunu uzun süredir mining yapan, piyasadan çok kart almış ve satmış ve hatta kendi gaming setupında kendi mining sistemimdeki bir kartı kullanan birisi olarak söylüyorum. elbette işi bilmeyen, karta zarar verecek kadar overclock'u zorlayan beceriksiz insanlar var ama demem o ki bu iş o kadar da korkutucu bir şey değil.
Hocam fazla bahsetmeyin ucuza mining kartı alamayız yoksa. 😀

Mining teknik bilgim yok maalesef o yüzden bir şey diyemiyorum teşekkürler bilgilendirme için.

150/150 devam stoku açılmış, iki hazır sistemde şu anda 14.999 TL'ye satın alınabiliyor. Aynı fiyat bandında satılan diğer hazır sistemler incelendiğinde halen satın alınabilir.

Özelleştirme ile red sistemde anakartı B550M Pro, kasayı versa T25 yaptım. Bir de üstüne hard disk aldım. Mantıklı oldu mu? Sizce değer mi?

Özelleştirme ile red sistemde anakartı B550M Pro, kasayı versa T25 yaptım. Bir de üstüne hard disk aldım. Mantıklı oldu mu? Sizce değer mi?
HDD depolama ihtiyacınız için gerekli, kasa ise 400 TL fark ile Thermaltake'in RGB kasası ile değiştirilebilir fakat anakart konusundaki 1.000 TL'lik fiyat farkı için emin değilim. B550M-A Pro anakart B450M S2H ile kıyaslandığında avantaj olarak 4600 MHz'e kadar RAM ve PCI-e Express 4.0 desteği sağlıyor.

HDD depolama ihtiyacınız için gerekli, kasa ise 400 TL fark ile Thermaltake'in RGB kasası ile değiştirilebilir fakat anakart konusundaki 1.000 TL'lik fiyat farkı için emin değilim. B550M-A Pro anakart B450M S2H ile kıyaslandığında avantaj olarak 4600 MHz'e kadar RAM ve PCI-e Express 4.0 desteği sağlıyor.

B450M S2H anakartın işlevsiz anakart olup değişilmesi gereken anakart olduğunu çok kez duydum işlemci açısından da sıkıntılıymış B550M Pro daha tercih edilebilir olduğunu sanıyordum aralarındaki fark sadece bu 2 destek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı