Valla hocam bende bu konuda çok kararsız kalmıştım, A520 Chipset mi yoksa B550 mi alsam diye, yani tabii ki B550 daha iyi ama AM4 için daha fazla para harcamanın gereksiz olduğunu düşünüp GIGABYTE A520M K V2 aldım, B550 serisi kartlar ile arasında performans farkının şahsen 2 bin TL fazla verecek kadar yüksek olmadığını düşünüyorum,Bilgisayar topluyorum. Anakarta karar veremedim. İşlemcim Ryzen 5 5600 bütçem 2-4K arasında. Ucuz ama kaliteli beni uzun süre götürecek anakart önerir misiniz?
Ek olarak A serisi anakartta overclock yapamazsınız, eğer overclock yapma düşünceniz varsa B serisi kartlar tercihiniz olmalı.Valla hocam bende bu konuda çok kararsız kalmıştım, A520 Chipset mi yoksa B550 mi alsam diye, yani tabii ki B550 daha iyi ama AM4 için daha fazla para harcamanın gereksiz olduğunu düşünüp GIGABYTE A520M K V2 aldım, B550 serisi kartlar ile arasında performans farkının şahsen 2 bin TL fazla verecek kadar yüksek olmadığını düşünüyorum,
Peki memnunmusunuz?Bende am4 için çok para harcamak istemiyorum.Soketleri yeterli olurmu?Uzun süre sorunsuz kullanabilirmiyim?Valla hocam bende bu konuda çok kararsız kalmıştım, A520 Chipset mi yoksa B550 mi alsam diye, yani tabii ki B550 daha iyi ama AM4 için daha fazla para harcamanın gereksiz olduğunu düşünüp GIGABYTE A520M K V2 aldım, B550 serisi kartlar ile arasında performans farkının şahsen 2 bin TL fazla verecek kadar yüksek olmadığını düşünüyorum,
Ek olarak A serisi anakartta overclock yapamazsınız, eğer overclock yapma düşünceniz varsa B serisi kartlar tercihiniz olmalı.
DDR5 e mi geçeceksiniz ?Bilgisayar topluyorum. Anakarta karar veremedim. İşlemcim Ryzen 5 5600 bütçem 2-4K arasında. Ucuz ama kaliteli beni uzun süre götürecek anakart önerir misiniz?
Yok yeni bir pc topluyorum.Önce her bileşeni kararlaştırıp sonra alcağım.DDR4 bana yeterli.DDR5 e mi geçeceksiniz ?
Hocam daha yeni geldi, işlemci soğutucusunun siparişini verdim onu bekliyorum.Peki memnunmusunuz?Bende am4 için çok para harcamak istemiyorum.Soketleri yeterli olurmu?Uzun süre sorunsuz kullanabilirmiyim?
Soğutucu kule tipimi bu Anakart kule tipi bir soğutucuya uygun olurmu?Hocam daha yeni geldi, işlemci soğutucusunun siparişini verdim onu bekliyorum.
Soğutucu kule tipimi bu Anakart kule tipi bir soğutucuya uygun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.