R5 5600 için ekran kartı önerisi

emirq1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 16gb ram MSI Geforce GTX 1050Ti 500gb m2 ssd
Meslek
Öğrenci
Bunun için açılmış çok fazla konu var ama ben yine de açmak istedim çünkü anakart ve çözünürlüğe göre önerilen ekran kartı değişir. İşlemcim başlıkta da yazdığı gibi R5 5600. şu anda MSI GTX 1050 Ti var ve tahmin edebileceğiniz üzere oyunda akıcı olması için çoğu oyunda grafikleri en düşüğe çekmem gerek. Anakartım ASUS B350M-A 16 GB RAM'im var şu anda 1600x900 bir ekran kullanıyorum fakat ileride 1080p bir ekran alacağım. Şuankini ikinci ekran olarak kullanacağım fiyat tam olarak belli değil. Zaten şu anda araştırma aşamasındayım ona göre kenara para ayırmaya çalışacağım.

AMD veya NVIDIA fark etmez ama fiyat açısından AMD daha iyi diye düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. Bir de demeyi unutmuşum 600W PSU var ve değiştirmek istemiyorum.

Bunun için açılmış çok fazla konu var ama ben yine de açmak istedim çünkü anakart ve çözünürlüğe göre önerilen ekran kartı değişir. İşlemcim başlıkta da yazdığı gibi R5 5600. şu anda MSI GTX 1050 Ti var ve tahmin edebileceğiniz üzere oyunda akıcı olması için çoğu oyunda grafikleri en düşüğe çekmem gerek. Anakartım ASUS B350M-A 16 GB RAM'im var şu anda 1600x900 bir ekran kullanıyorum fakat ileride 1080p bir ekran alacağım. Şuankini ikinci ekran olarak kullanacağım fiyat tam olarak belli değil. Zaten şu anda araştırma aşamasındayım ona göre kenara para ayırmaya çalışacağım.

AMD veya NVIDIA fark etmez ama fiyat açısından AMD daha iyi diye düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

RX 9060 XT.

RX 9060 XT 16 GB almanızı öneririm, aynı işlemci ile kullanıyorum rahatça çalışıyor. Fakat çözünürlükten dolayı darboğaz olabilir biraz.

Hazır monitör alacakken 2K al bence darboğazı önlersin o şekilde 1080p de AAA olmayan oyunlarda darboğaz yaşayacaksın muhtemelen R5 5600 ile de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı