OC yapacağım için soğutma kısmında sorun istemiyorumNe kadar süre sonra kule tipi alacaksın 6-7 ay içindeyse stok macun ve fan sıkıntı çıkarmaz.
OC yapacağım için soğutma kısmında sorun istemiyorumNe kadar süre sonra kule tipi alacaksın 6-7 ay içindeyse stok macun ve fan sıkıntı çıkarmaz.
Soğutma kısmında kaliteli olmasını istiyorum 5600'a OC yapacağım o yüzden.
OC yapacağım için soğutma kısmında sorun istemiyorum.
OC yapacağım için soğutma kısmında sorun istemiyorum.
onu bende biliyorum.Sistemde termal macun sürülü geliyor hazır alacaksanız alacağınız fandan da çıkıyor.
Stok fanla OC yapamazsınız, alacağınız soğutucudan da macun çıkar zaten.
onu biliyorum hocam o yüzden soğutucu alacağım zaten termal macun kısmında destek lazımStok fanla OC mu yapacaksınız? Soğutucu aldığınızda zaten soğutucunun içinden yeterli kalitede bir macun çıkacak. Yine de ille de almak istiyorsanız Thermal Grizzly kyronaut alın bari de macun aldığınıza değsin.
bu hangisini seçmeniz konusunda yardımcı olur.
onu bende biliyorum.
onu biliyorum hocam o yüzden soğutucu alacağım zaten termal macun kısmında destek lazım
Arkadaşlar OC yapacam evet. Ama stok soğutucu ile değil. Alırken hangisini alayım. Almışken termal macunu şimdi alayım sonradan para vermeyeyim diye.
Anladım, o zaman bunlardan birini alın.
![]()
Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun gr fiyatı 129,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Cooler Master Cryofuze MGZ-NDSG-N07M-R2 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
En iyi Termal Macun 2024
ID-COOLING Frost X35 4gr 14,2 W/m*K Yüksek İletkenliğe Sahip Termal Macun uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hocam X35 yeni çıkmış sanırsam, GPU için kullanılabilir mi?
Yourmlarda belirtmişler zaten fake şeklinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.