R5 5600 için termal macun önerisi

OC yapacağım için soğutma kısmında sorun istemiyorum.

Stok fanla OC mu yapacaksınız? Soğutucu aldığınızda zaten soğutucunun içinden yeterli kalitede bir macun çıkacak. Yine de ille de almak istiyorsanız Thermal Grizzly kryonaut alın bari de macun aldığınıza değsin.

Sistemde termal macun sürülü geliyor hazır alacaksanız alacağınız fandan da çıkıyor.
onu bende biliyorum.

Stok fanla OC yapamazsınız, alacağınız soğutucudan da macun çıkar zaten.
Stok fanla OC mu yapacaksınız? Soğutucu aldığınızda zaten soğutucunun içinden yeterli kalitede bir macun çıkacak. Yine de ille de almak istiyorsanız Thermal Grizzly kyronaut alın bari de macun aldığınıza değsin.
onu biliyorum hocam o yüzden soğutucu alacağım zaten termal macun kısmında destek lazım

Arkadaşlar OC yapacam evet. Ama stok soğutucu ile değil. Alırken hangisini alayım. Almışken termal macunu şimdi alayım sonradan para vermeyeyim diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu hangisini seçmeniz konusunda yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu hangisini seçmeniz konusunda yardımcı olur.

Bu da MX4 ve 6'nın karşılaştırılması

onu bende biliyorum.

onu biliyorum hocam o yüzden soğutucu alacağım zaten termal macun kısmında destek lazım

Arkadaşlar OC yapacam evet. Ama stok soğutucu ile değil. Alırken hangisini alayım. Almışken termal macunu şimdi alayım sonradan para vermeyeyim diye.

Anladım, ozaman bunlardan birini alın.

Anladım, o zaman bunlardan birini alın.

Hocam X35 yeni çıkmış sanırsam, GPU için kullanılabilir mi?

Yourmlarda belirtmişler zaten fake şeklinde.

O halde bana neden orijinal ürün yolladılar??

WhatsApp Image 2024-08-23 at 11.04.11 PM.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı