R5 5600 ID-Cooling SE 214-XT ile Cyberpunk 2077 oynarken 88 derece oluyor

Biostan fan ayarlarını kontrol et sorun orda.
Hocam ne yapabilirim. Fan hızları normal mi?

Bu sorunlar genelde yanlış macun kullanımı, hatalı soğutucu montajı veya BIOS ayarlarından kaynaklanır.
Dediğim gibi kutunun içinden bir macun çıktı ne kadar kaliteli bilemem onu sürdüm. Yanlış montaj olayı da yani yanlış takılacak bir durumu yok.

System fan speed 0RPM yazıyo onla alakalı olabilir mi onla alakalı ise nasıl ayarı değişrebilirim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    229,7 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    278,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Hocam kasanız nedir fanlar çalışıyor mu doğru montajlı mı. PSU nedir? Kasa nedir?
Hocam fanların hepsi çalışıyor durumda doğru montajlı. Kasası rampart mesh panel 600w 80 plus Bronze rgb fanlı

Ben de bu konudaki soğutucudan aldım. APU işlemci bir bilgisayar var 5600G, bir ara 84 derecelere çıkmıştı :D Bu işlerden anlamadığım için bir bilgisayarcıya yaptıracağım. Lakin çok iyi bir yer güveniyorum

Bence siz de yapamadıysanız benimki gibi kaliteli güvenilir bir yeriniz varsa götürün onlar yapsın.

Ben de bu konudaki soğutucudan aldım. APU işlemci bir bilgisayar var 5600G, bir ara 84 derecelere çıkmıştı :D Bu işlerden anlamadığım için bir bilgisayarcıya yaptıracağım. Lakin çok iyi bir yer güveniyorum

Bence siz de yapamadıysanız benimki gibi kaliteli güvenilir bir yeriniz varsa götürün onlar yapsın.
Evet hocam bana da yanlış taklımadan kaynaklı gibi geldi. Tek mantıklı açıklama bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı