Çözüldü R5 5600 işlemci 75 derecede çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
hocam sayfanıza baktım 5600 işlemcili yeni sistem aldım sizinle 10 dakika discord veya istediğiniz bir ortamda görüşüp bilgi alma şansım varmıdır.

İşlemcinin ısı sınırı 95 derece olarak gözüküyor. Yük altında 75 derecede çalışması normal.

hocam sayfanıza baktım 5600 işlemcili yeni sistem aldım sizinle 10 dakika discord veya istediğiniz bir ortamda görüşüp bilgi alma şansım varmıdır.
Konu açarsan yardımcı olabilirim.

Undervoltaj yapmayı dene BIOS ayarlarında eco mode u da vardı sanırım 20 derece düşer.

Nasıl yapılıyor hocam ve eksisi veya artısı nedir bu olayın?

Video atayım FPS artar sıcaklık düşer iyi bir şey yani.

Nasıl yapılıyor hocam ve eksisi veya artısı nedir bu olayın ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam çok teşekkürler. A520M Pro anakartında nasıl yapabilirim gösterdiği ayarları bulamadım.

Hocam gösterdiğim gibi ayar yaptım save dedim ekrana görüntü gelmiyor şu anda nasıl düzeltebiliriz

Dosya Ekleri

• IMG_20230306_183340.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20230306_183537.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler. A520M Pro anakartında nasıl yapabilirim gösterdiği ayarları bulamadım.

Hocam gösterdiğim gibi ayar yaptım save dedim ekrana görüntü gelmiyor şu anda nasıl düzeltebiliriz

1.200v yapabilirsin 0.75 dense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…