Çözüldü R5 5600 işlemci 75 derecede çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dostum yeterince araştırdım AMD'nin resmi açıklaması bile var bu konu hakkında. Eğer sen diyorsan ki ben Finfet + SI teknolojisi AMD mühedislerinden daha iyi biliyorum saygım sonsuz .)

Şu videoyada bak bi ara ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam sayfanıza baktım 5600 işlemcili yeni sistem aldım sizinle 10 dakika discord veya istediğiniz bir ortamda görüşüp bilgi alma şansım varmıdır.

hocam sayfanıza baktım 5600 işlemcili yeni sistem aldım sizinle 10 dakika discord veya istediğiniz bir ortamda görüşüp bilgi alma şansım varmıdır.
Konu açarsan yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 5600 işlemci, XFX 6700 ekran kartlı bilgisayarım var. Ekran kartı sıcaklığı oyunlarda ortalama 60 - 65 derece gösterirken işlemci sıcaklığı 75 dereceleri buluyor. Isı değerleri normal midir?

Undervoltaj yapmayı dene BIOS ayarlarında eco mode u da vardı sanırım 20 derece düşer.

Nasıl yapılıyor hocam ve eksisi veya artısı nedir bu olayın?

Video atayım FPS artar sıcaklık düşer iyi bir şey yani.

Nasıl yapılıyor hocam ve eksisi veya artısı nedir bu olayın ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video atayım FPS artar sıcaklık düşer iyi bir şey yani.

Hocam çok teşekkürler. A520M Pro anakartında nasıl yapabilirim gösterdiği ayarları bulamadım.

Hocam gösterdiğim gibi ayar yaptım save dedim ekrana görüntü gelmiyor şu anda nasıl düzeltebiliriz 😂

Dosya Ekleri

• IMG_20230306_183340.jpg
    IMG_20230306_183340.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20230306_183537.jpg
    IMG_20230306_183537.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı