R5 5600 işlemci için anakart önerisi

Bütçe
4000-5000
Ben sistemimi yavaş yavaş yenilemek istiyorum örneğin aylık 5-10k ayırarak parça alarak update yapmak istiyorum nasıl başlamalıyım peki? Yani çok üst düzey olmasına gerek yok ortalama olsa yeter. şuanki pcnin performansından memnunum fakat işlemci için bir update düşünüyorum.
Önceliğim anakart.
AM4 soketi için son çare R5 5700X3D ama şahsen AM5'e geçin derim bu kadar para varsa. Elinizdekilerinide satarak eli yüzü düzgün birşey toplarsınız. En kötü 7500F bile bir artış sağlıyor.
İyi bir AM5 anakart ile çok daha ömürlük olur tabi, uzun süreler daha AM5'e işlemci çıkacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AM4 soketi için son çare R5 5700X3D ama şahsen AM5'e geçin derim bu kadar para varsa. Elinizdekilerinide satarak eli yüzü düzgün birşey toplarsınız. En kötü 7500F bile bir artış sağlıyor.
İyi bir AM5 anakart ile çok daha ömürlük olur tabi, uzun süreler daha AM5'e işlemci çıkacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu satış süresi çok fazla sürmez mi ? Ben sana durumumu anlatayım reis,
Beni pc 1.5 2 sene idare etsin yeter max 2 sene sonra 0 sistem toplarım.

Bu satış süresi çok fazla sürmez mi ? Ben sana durumumu anlatayım reis,
Beni pc 1.5 2 sene idare etsin yeter max 2 sene sonra 0 sistem toplarım.
Ozaman anakart alın sadece. RTX 3070 ile 2 sene idare edersiniz, en kötü GTA 6 çıksa bile orta ayarlarda oynatır.

Ozaman anakart alın sadece. RTX 3070 ile 2 sene idare edersiniz, en kötü GTA 6 çıksa bile orta ayarlarda oynatır.

Asus Prime B450M-K II ve MSI MPG B550 Gaming Plus AMD​

Arasında gidip geliyorum başka seçenek çıkacakmı onuda bekliyeceğim geceye kadar duruma göre birini alacağım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı