Oyun oynarken yüksek CPU değeriyle karşılaşıyorum. Bilgisayarı sıfırladım tekrar oyun indirdim. Fakat oyunun ortasında CPU'm yine cok fazla geldi. CPU değerimi nasıl düşürebilirim? İşlemci AMD Ryzen 5 5600.
Anormal bir şey göremedim, Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için bu kadar kullanması normal. AAA oyunlarda, GPU tabanlı oyunlarda denediniz mi? Bir sorun yoktur muhtemelen.
Valorantta %10-%20 cpu kullanmaz, az bir değer. Bu değerleri kullanması için V-Sync veya fps limiti ayarı açık olması gerek. Fps limiti olmadığında oyun zaten minimum %35-45 kullanıyor.
Valorant'ta %10-%20 CPU kullanmaz, az bir değer. Bu değerleri kullanması için V-Sync veya FPS limiti ayarı açık olması gerek. FPS limiti olmadığında oyun zaten minimum %35-45 kullanıyor.
İlk aldığınızda hangi oyunları oynadınız? Bence başka bir GPU tabanlı bir oyun varsa yüklü sisteminizde örneğin Rdr2, Witcher 3 vs. Bir de bu oyunlarda deneyin.
İlk aldığınızda hangi oyunları oynadınız? Bence başka bir GPU tabanlı bir oyun varsa yüklü sisteminizde örneğin RDR2, Witcher 3 vs. bir de bu oyunlarda deneyin.