Anormal bir şey göremedim, Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için bu kadar kullanması normal. AAA oyunlarda, GPU tabanlı oyunlarda denediniz mi? Bir sorun yoktur muhtemelen.Grafiklerimi fullde oynuyorum, cozunurlugum 1920-1080.
Valorant NVIDIA GeForce RTX 4060 CPU ve GPU oyun acık degilken 2-10 oyundayken CPU 50-60 arası ama bazen 65 göruyor GPU 60-70 arası.
Oyun oynarken yüksek CPU değeriyle karşılaşıyorum. Bilgisayarı sıfırladım tekrar oyun indirdim. Fakat oyunun ortasında CPU'm yine cok fazla geldi. CPU değerimi nasıl düşürebilirim? İşlemci AMD Ryzen 5 5600.
Oyun oynarken yüksek CPU değeriyle karşılaşıyorum. Bilgisayarı sıfırladım tekrar oyun indirdim. Fakat oyunun ortasında CPU'm yine cok fazla geldi. CPU değerimi nasıl düşürebilirim? İşlemci AMD Ryzen 5 5600.
Grafikleri fulleyin ekran kartına yük bindirin.
Hangi oyun? Ekran kartı ne? CPU ve GPU kullanımı kaç?
Anormal bir şey göremedim, Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için bu kadar kullanması normal. AAA oyunlarda, GPU tabanlı oyunlarda denediniz mi? Bir sorun yoktur muhtemelen.Grafiklerimi fullde oynuyorum, cozunurlugum 1920-1080.
Valorant NVIDIA GeForce RTX 4060 CPU ve GPU oyun acık degilken 2-10 oyundayken CPU 50-60 arası ama bazen 65 göruyor GPU 60-70 arası.
Oyunun hesaplama yaptığı grafikleri kısın yani işte şehirdeki insan sayısı insan çesitliliği gibi.
Anormal bir şey göremedim, Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için bu kadar kullanması normal. AAA oyunlarda, GPU tabanlı oyunlarda denediniz mi? Bir sorun yoktur muhtemelen.
Valorant için normal denilebilir işlemci oyunu.Grafiklerimi fullde oynuyorum, cozunurlugum 1920-1080.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.