R5 5600 PBO vs Statik OC

Kaç puan alıyorsunuz? 7 derece bu sıcaklıklarda gayet azımsanmayacak bir fark. İsterseniz gidin SE-224 XT alın. Benim aldığım değerlere yakın değerler alırsınız.
Daha karar veremedim soğutucu işine belki kasayla birlikte 240MM sıvı soğutma da alabilirim. Şuan düşünüyorum. Evet 7 derece az bir fark değil ama 120MM sıvı soğutmalar da pek ucuz değiller.

PBO ile çoklu çekirdek skorunun daha düşük çıkması normal, amacı çokludan ziyade tekli çekirdek skorunu arttırmak zaten. Bu arada PBO'yu Al Tweaker değil Advanced>AMD Overclocking bölümünden ayarlamalısın. Saat hızları yanıltmasın, Al Tweaker sekmesinin altındaki PBO seçeneğini kullanırsan skorlar(özellikle tekli çekirdek) çok daha düşük çıkıyor.

PBO ile çoklu çekirdek skorunun daha düşük çıkması normal, amacı çokludan ziyade tekli çekirdek skorunu arttırmak zaten. Bu arada PBO'yu Al Tweaker değil Advanced>AMD Overclocking bölümünden ayarlamalısın. Saat hızları yanıltmasın, Al Tweaker sekmesinin altındaki PBO seçeneğini kullanırsan skorlar(özellikle tekli çekirdek) çok daha düşük çıkıyor.
Önerilen ayarlarla o şekilde yaptım merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı