Diğer anakart 4K TL farkla gen 4 destekliyor hocam. 30 gibi bir meblaya cayildigina gore daha mantikli.
Kesinlikle öyle bir şeye değmez. Saçma sapan bir upgrade olur. 30 seviyesinde 9060XT 16 GB sistem toplanabilir belki.
Diğer anakart 4K TL farkla gen 4 destekliyor hocam. 30 gibi bir meblaya cayildigina gore daha mantikli.
Hocam 30'a zorlayabilirim.
Bu işlemciye gitmez bence hocamKesinlikle öyle bir şeye değmez. Saçma sapan bir upgrade olur. 30 seviyesinde 9060XT 16 GB sistem toplanabilir belki.
![]()
DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
SSD hem 1 TB seçince bir de anakartı gen 4 seçince 29k civarı fiyatı oluyor.
![]()
SSD hem 1 TB seçince bir de anakartı gen 4 seçince 29k civarı fiyatı oluyor.
Soğutucu çok korkunç hocamO şekilde upgrade yapmak en saçma upgrade olur. Hocam yanlış yönlendiriyorsunuz konu sahibini. PSU kasa, soğutucu berbat. Asıl ilk değiştirilmesi gerekenler onlar. Ki sistem o fiyatı kesinlikle etmez. SSD'nin Gen4 olmasına neden bu kadar taktınız anlamadım.
O şekilde upgrade yapmak en saçma upgrade olur. Hocam yanlış yönlendiriyorsunuz konu sahibini. PSU kasa, soğutucu berbat. Asıl ilk değiştirilmesi gerekenler onlar. Ki sistem o fiyatı kesinlikle etmez. SSD'nin Gen4 olmasına neden bu kadar taktınız anlamadım.
Soğutucu çok korkunç hocam.
Hocam 30k altı fiyata gen 3 anakart + SSD koymak kolay kendi fiyatı zaten 25k. Olay aynı fiyata daha iyisini bulmak.
Çok fark almıyor tam 30k ya güzelleri var özelleştiririz. Kasada aynı şekil.
MAXPRO III güç kaynağını evinizde Nükleer Kuvvet yoksa alabilirsinizBilgisayar toplamayı düşünüyorum fazla bir bilgim yok, bakıyorum bütçem sınırlı. Çevremde fazla anlayan kişiler yok, hazır sistemlere baktım.
Fiyatı 22,5 bin anlamadığım için pek yorum yapamadım ama genellikle ürün hakkındaki yorumlar fiyat performans olarak çok iyi, bana bu konuda destek sağlarsanız sevinirim.
Giriş seviye için yeterli bir güç kaynağı. Bomba sayılmaz.MAXPRO III güç kaynağını evinizde Nükleer Kuvvet yoksa alabilirsinizkasayla geldiği için kasayı değiştirmenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.