R5 5600 - RTX 4060 hazır sistem vs MacBook

tamam hocam. mert bayantemur sistemlerinden en ucuz 2.siydi bu. sizce 36 ya kadar bir sistem toplayıp en iyi nasıl yararlanabilirim? ona göre bir karar verebilirim belki.
36'ya sadece kasa ise 4070 bir sistem güzel fırsatlar ile alınabilir veya muadili 7700XT/7800XT kartlarla.

Tabi dediğim gibi hocam.
Apple cihaz istiyorsanız Apple almanız daha doğru olur, cidden ciddi anlamda oyun oynamayı düşünüyorsanız oyuncu sistemleri doğru seçenek ama sadece 1 ve 2 oyun sonrası bu maceranız bitecekse pek lüzmu yok.

Biraz bencilce ama asıl kim kullanacaksa ona göre seçim yapılması daha doğru olur.

Unutmadan oyunlar için bir de Xbox s series var.
Xbox = PC gibi birşey zaten (Xbox oyunları için.) birde Playstation'da varsa PC'nin pek lüzmu gene kalmıyor.
Tabi grafik bakımından ve Indie'ler olarak çok daha zengin.

36'ya sadece kasa ise 4070 bir sistem güzel fırsatlar ile alınabilir veya muadili 7700XT/7800XT kartlarla.

Tabii dediğim gibi hocam.
Apple cihaz istiyorsanız Apple almanız daha doğru olur, cidden ciddi anlamda oyun oynamayı düşünüyorsanız oyuncu sistemleri doğru seçenek ama sadece 1 ve 2 oyun sonrası bu maceranız bitecekse pek lüzmu yok.

Biraz bencilce ama asıl kim kullanacaksa ona göre seçim yapılması daha doğru olur.

Yani hocam dediğiniz gibi aşırı fazla sayıda oyun olmaz hatta desteklerse Xbox'tan oynarım diye düşünüyorum. Security Breach desteği var. Tabii benim değil o yüzden yüklü miktarda indiremem (indirmem de zaten) yani Forza Horizon Cyberpunk Valorant değil de daha çok konsola yönelik ya da aşırı kaliteli olmayan oyunlar. Böyle düşününce Mac mantıklı oluyor.

Xbox = PC gibi bir şey zaten (Xbox oyunları için.) Bir de PlayStation'da varsa PC'nin pek lüzmu gene kalmıyor.
Tabii grafik bakımından ve ındie'ler olarak çok daha zengin.

Grafik aşırı önemli değil benim için Ultra ayarlarda gameplay izlesem aynı şey. Şu an benim yüklediğim Stray roboquest ve FC 25 var Xbox'da. Ama maalesef PS yok. Zaten kafam şu an ekosisteme yönelik. Bir aralar abimin verdiği ilk kasayı kullanıyordum ama onda da aşırı bir şey oynamıyordum çünkü oynatmıyordu (RTX 650 falandır 6 yıllık falan) Minecraft oynayıp mod kuruyordum. O yüzden de çok kasa yönelmedim zaten abim gelince oynayamayacağım (monitör abimde).

Xbox = PC gibi bir şey zaten (Xbox oyunları için.) Bir de PlayStation'da varsa PC'nin pek lüzmu gene kalmıyor.
Tabii grafik bakımından ve ındie'ler olarak çok daha zengin.

Hocam sizi de meşgul ediyorum kusura bakmayın.

Yani hocam dediğiniz gibi aşırı fazla sayıda oyun olmaz hatta desteklerse Xbox'tan oynarım diye düşünüyorum. Security Breach desteği var. Tabii benim değil o yüzden yüklü miktarda indiremem (indirmem de zaten) yani Forza Horizon Cyberpunk Valorant değil de daha çok konsola yönelik ya da aşırı kaliteli olmayan oyunlar. Böyle düşününce Mac mantıklı oluyor.
Mac'in de belli bir yere kadar oyun oynattığını unutmayın. Cyberpunk'ı FSR ile 30 FPS açabilir belki, 900P Low'da 18 FPS veriyor. Belli seviye istediğiniz oyunları iyi kötü oynarsınız binevi. (Xbox'ta olmayan.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafik aşırı önemli değil benim için Ultra ayarlarda gameplay izlesem aynı şey. Şu an benim yüklediğim Stray roboquest ve FC 25 var Xbox'da. Ama maalesef PS yok. Zaten kafam şu an ekosisteme yönelik. Bir aralar abimin verdiği ilk kasayı kullanıyordum ama onda da aşırı bir şey oynamıyordum çünkü oynatmıyordu (RTX 650 falandır 6 yıllık falan) Minecraft oynayıp mod kuruyordum. O yüzden de çok kasa yönelmedim zaten abim gelince oynayamayacağım (monitör abimde).
Tek bir monitör varsada zaten masaüstü sistemin ortaklaşma olarak nasıl bir yol süreceği tahmin edilebilir. (Ayrıca hocam o GTX 650'dir, RTX serisi 2000 ile başlıyor. Tabi 2018 çıkışlılardı.)

Hocam sizi de meşgul ediyorum kusura bakmayın.
Sorun değil hocam, işimiz bu binevi.

Mac'in de belli bir yere kadar oyun oynattığını unutmayın. Cyberpunk'ı FSR ile 30 FPS açabilir belki, 900p Low'da 18 FPS veriyor. Belli seviye istediğiniz oyunları iyi kötü oynarsınız bir nevi. (Xbox'ta olmayan.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tek bir monitör varsa da zaten masaüstü sistemin ortaklaşma olarak nasıl bir yol süreceği tahmin edilebilir. (ayrıca hocam o GTX 650'dir, RTX serisi 2000 ile başlıyor. Tabii 2018 çıkışlılardı.)

Sorun değil hocam, işimiz bu bir nevi.

Hocam GTX yazmıştım galiba düzeltmeden ya da elim çarpmış.

Mac'in de belli bir yere kadar oyun oynattığını unutmayın. Cyberpunk'ı FSR ile 30 FPS açabilir belki, 900P Low'da 18 FPS veriyor. Belli seviye istediğiniz oyunları iyi kötü oynarsınız bir nevi. (Xbox'ta olmayan.)

Tek bir monitör varsa da zaten masaüstü sistemin ortaklaşma olarak nasıl bir yol süreceği tahmin edilebilir. (Ayrıca hocam o GTX 650'dir, RTX serisi 2000 ile başlıyor. Tabii 2018 çıkışlılardı.)

Sorun değil hocam, işimiz bu bir nevi.

Hocam gerçekten sağ olun neden bilmiyorum ama konuşurken sizden dolayı ve kendim hatırlayıp aklımdaki soru işaretleri gidiyor. Çok sağ olun.

Hocam gerçekten sağ olun neden bilmiyorum ama konuşurken sizden dolayı ve kendim hatırlayıp aklımdaki soru işaretleri gidiyor. Çok sağ olun.
Rica ederim hocam, umarım sizi memnun eden bir seçim yaparsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Rica ederim hocam, umarım sizi memnun eder seçim yaparsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Sağ olun hocam. Xboxtam oyun oynamaya karar verdim. Zaten monitör Hz yüksek. Mac'te de sevdiğim bazı oyunları pynayabiliyorum. Security Breach vs Xbox'tan oynarım.(Xbox 2-3 sene sonra benim olur diye düşünüyorum, bu arada takipteyim teşekkürler yardımlarınız için)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı