Çözüldü R5 5600 - RTX 4060 sistem yavaş açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gaven

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, iyi sosyaller. Ryzen 5 5600, RTX 4060, 1 TB HDD, 220 GB SSD, 16 GB RAM bir bilgisayarım var. İşletim sistemim W11. özellikle oyunlara girerken aşırı yavaş bilgisayar. Valorant'a girerken giriş ekranında bile 5-6 dakika bekliyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Oyunların çoğu HDD'ye kurulu. HDD 7200 RPM.

Hard diskin içindeki gereksiz bilgileri ya da kurulu uygulamaları silebilirsin. Başlangıç uygulamalarında hard diske bağlı gereksiz uygulamalar varsa devre dışı bırak.

Selamlar, iyi sosyaller. Ryzen 5 5600, RTX 4060, 1 TB HDD, 220 GB SSD, 16 GB RAM bir bilgisayarım var. İşletim sistemim W11. özellikle oyunlara girerken aşırı yavaş bilgisayar. Valorant'a girerken giriş ekranında bile 5-6 dakika bekliyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Oyunların çoğu HDD'ye kurulu. HDD 7200 RPM.
Windows'un SSD'ye kurulu olduğundan emin olun ve BİOS süresini gereksiz uygulamaların başlangıçta açılma özelliklerini kapatarak elinizden geldiğince kısaltın.Eğer sorun hala devam ediyorsa daha iyi ve M2 bir SSD satın alın.

Selamlar, iyi Sosyaller. Ryzen 5 5600, RTX 4060, 1 TB HDD, 220 GB SSD, 16 GB RAM bir bilgisayarım var. İşletim sistemim W11. özellikle oyunlara girerken aşırı yavaş bilgisayar. Valorant'a girerken giriş ekranında bile 5-6 dakika bekliyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Oyunların çoğu HDD'ye kurulu. HDD 7200 RPM.

HDD kullandığınız için çok normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı