@662040 adamın kasası benden daha iyidir büyük ihtimal
Yani olabilir sen kötü kasayla o değeri alıyorsun. He ne olur şunu'da yapabilirsin ya FPS limit koy Ya'da grafik ayarı düşür 5-10 derece etki eder. Kasa gelene kadar.
@662040 adamın kasası benden daha iyidir büyük ihtimal
@662040 hocam odam her gün güneş gördüğü için sıkıntı
Valla pek şuan hangi kasa iyi, pek piyasayı sistem harici takip etmiyoum. yanlış öneri vermiyim.Şu kasayı düşünüyorum daha ucuza var mı mesh![]()
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu kasayı düşünüyorum daha ucuza var mı mesh.![]()
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En mantıklısı doğru değerlere ulaşana kadar denemek. Video izleyip yapılabilecek bir iş gibi gelmiyor bana undervolt konusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.