R5 5600 RX 9070 sistemde Online oyunlarda FPS düşüyor

zafer_kayaa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Ressamı.
Merhaba. Geçtigimiz hafta ASUS TUF RX 9070 16 GB model ekran karti satin aldim. Bazı oyunlarda oldukca iyi calisirken özellikle Warzone gibi Online oyunlarda FPS cok düşüyor, takılmalar yasıyorum. Sistemimi belirtmem gerekirse.

R5 5600 işlemcı.
B550 anakart.
32 GB RAM.
650watt PSU.
RX9070 ekran kartı.
27" 1080p monitör kullanıyorum.

Açıkçası oyun oynayan biri olduğum için butcemin buyuk bir kismini ekran kartina yatirim yaptim. İleride yapacağım yükseltmeler hakkinda fikir verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geçtigimiz hafta ASUS TUF RX 9070 16 GB model ekran karti satin aldim. Bazı oyunlarda oldukca iyi calisirken özellikle Warzone gibi Online oyunlarda FPS cok düşüyor, takılmalar yasıyorum. Sistemimi belirtmem gerekirse.

R5 5600 işlemcı.
B550 anakart.
32 GB RAM.
650watt PSU.
RX9070 ekran kartı.
27" 1080p monitör kullanıyorum.

Açıkçası oyun oynayan biri olduğum için butcemin buyuk bir kismini ekran kartina yatirim yaptim. İleride yapacağım yükseltmeler hakkinda fikir verirseniz sevinirim.

Darboğaz oluyor olabilir ekran kartı güçlü 5600 ona göre güçsüz kalır normal Online oyunlar da genelde işlemci tabanlı olduğu için Warzone gibi FPS oyunlarında normal aslında bir de 1080p kullanıyorsun o kartın ileride de PSU yükseltmesi ve AM5 bir sisteme geçersin tadından yenmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı