R5 5600 RX6600 sistemde aşırı düşük FPS

Olabilir. Şimdi oynadım oyunu hiç düşmüyor %90dan
Oyunlarla ilgili bir sıkıntı yaşıyorsunuz hocam foresttan bişi beklemiyorum da fortnite'a güncelleme gelince belki sorurunuz çözülür. Doku ve gölge ayarlarını ultrada tutmamaya çalışın çok uzun saatlerden sonra vram 8gb olabilir oyunu kapatıp açın vram kendini temizler.

Oyunlarla ilgili bir sıkıntı yaşıyorsunuz hocam foresttan bişi beklemiyorum da fortnite'a güncelleme gelince belki sorurunuz çözülür. Doku ve gölge ayarlarını ultrada tutmamaya çalışın çok uzun saatlerden sonra vram 8gb olabilir oyunu kapatıp açın vram kendini temizler.
Tamamdır teşekkürler bugün 12 saatten fazla GTA V Roleplay açıktı galiba ondan oldu.

Tamamdır teşekkürler bugün 12 saatten fazla GTA V Roleplay açıktı galiba ondan oldu.
Olabilir hocam oynadıkça bellekte kalıntısı kalıyor dediğim gibi. Oyuna girdiğimde 10gb vram kullanıyor forza horizon 4 (4k). Geçen saatlerce oynamıştım 11gb görmüştü mesela.

Güç içinde hiç reset atmıyor musun sisteme? 12 saat uzun bir süre atıyorum 5-6 saat bir oyun oynadın diğerine geçmeden bir yeniden başlat toplarlansın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00